PROJEKTIT
Kamarimme jäsenille projektit ovat tehokas keino tutustua toisiin kamarilaisiin ja verkostoitua yhteistyökumppaneiden kanssa. Projektitoiminnan kautta voit toteuttaa itseäsi ja kehittää osaamistasi.

Yrityksille tarjoamme lukuisia yhteistyömahdollisuuksia projektikohtaisesti, kysy lisää: com@keskuspuisto.org.
Keskuspuiston Nuorkauppakamari toteuttaa laadukkaita projekteja, joilla vaikutamme ympäröivään yhteiskuntaan, tuotamme sidosryhmillemme aitoa lisäarvoa ja kehitämme jäsentemme projektinhallinta- ja työelämätaitoja. Projektisalkkumme on monipuolinen ja jokainen varmasti löytää sieltä itseään kiinnostavan projektin – jos sinulla on hyvä idea projektiksi, kerro meille ja toteutetaan se yhdessä!

Teemme jäsentemme näköistä toimintaa

Jokainen jäsen tai koejäsen voi vaikuttaa siihen, millaisia projekteja toteutamme. Millaiseksi oma rooli muodostuu projektissa, on kiinni omasta aktiivisuudestasi. Tarjolla on sekä projektipäällikön että projektitiimin jäsenten erilaisia rooleja, jotka tiimi määrittelee itse projektikohtaisesti. Projektista ja omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit tehdä esimerkiksi viestintää, hankkia kumppanuuksia, toimia kouluttajana/puhujana tai osallistua tapahtuman järjestämiseen.

Eniten oppii lähtemällä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle rooleihin, joissa ei ole aiemmin päässyt toimimaan työelämässä. Kamaritoiminta tarjoaa turvallisen ympäristön yhdessä tekemiseen ja oman osaamisen laajentamiseen!
Vuonna 2024 tehdään näitä...
... sekä paljon kaikkea muuta
Kuinka kasvatan yritystä
Projekti tehdään yhteistyössä BDO:n kanssa. Lisää tietoa tulossa pian!
Vastuullinen bisnes
Lisää tietoa tulossa pian!
Vuoden Nuorkauppakamarilainen keksintö
Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää kuudetta kertaa yhteistyössä Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiön (STKS) kanssa Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö -kilpailun, jossa paras keksintö voittaa 5
Lue viime vuoden kilpailusta!
Keskuspuiston brändiprojekti
Tänä vuonna kirkastamme keskuspuiston brändiä. Tavoitteenamme on olla pääkaupunkiseudun tunnetuin ja vetovoimaisin kamari!
ECM 2024
The European Capitals Meeting (ECM), an event combining inspiration, collaboration and fun times, takes place in Helsinki on June, 6 - June 9, 2024.
Lue lisää!
Mentorointiprojekti
Keskuspuiston Nuorkauppakamari jatkaa mentoroinnin tarjoamista omalle jäsenistölleen. Mentoroinnissa aktori (=mentoroitava) pääsee peilaamaan ammatillista osaamistaan ja ajatusmaailmaansa mentorin kanssa, ja näin molemmilla on mahdollisuus oppia, oivaltaa ja kasvaa ammatillisessa kontekstissa.
Vuosien varrella:

Mukaan projektiin? Ota yhteyttä!

Yhteiskuntalohkon kehitysjohtaja - COM
Henna Perätalo
com@keskuspuisto.org

WhatsApp: 040 590 2188

Made on
Tilda