Yhteystiedot

Keskuspuiston Nuorkauppakamari on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorten aikuisten verkostoitumis- ja kouluttautumisjärjestö.
JCI Keskuspuisto - Helsinki

Osoite / Address

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry
c/o PRES Helena Rebane
Veräjäkallionkatu 6 a 2
02650 Espoo
Finland

pres@keskuspuisto.org

Laskutusosoite / Billing address

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry
c/o TREAS Laura Savikoski
Runeberginkatu 21 C 68
00100 Helsinki

treas@keskuspuisto.org

Y-tunnus: 2197920-3

Kulukorvaushakemukset

Kulukorvauksia voidaan maksaa toiminnan järjestämiseen välittömästi liityvistä kuluista. Kaikki kulut vaativat puheenjohtajan hyväksynnän. Hakemus tehdään sähköisesti:

  1. Ole ensin yhteydessä TREASiin (treas@keskuspuisto.org) ja pyydä linkki hakemusta varten, se on aina henkilökohtainen. Linkki lähetetään Holvin kautta sähköpostiisi. Linkki tarvitsee vain pyytää kerran, sillä voit käyttää linkkiä niin monta kertaa kuin haluat.
  2. Linkistä pääset täyttämään hakemuksen (täytä kaikki kohdat) ja liittämään liitteet (pdf-muodossa, muut muodot tulevat bumerangina takaisin).
  3. Ja kohtaan ”kulun lisätiedot” kerro tapahtuman tai projektin nimi ja tarkempi kuvaus kulusta. Lisää myös tämän kentän loppuun puhelinnumerosi (tarvittavia kysymyksiäni varten).Puutteelliset hakemukset palautuvat kunnes kaikki tiedot löytyvät hyväksyttävinä hakemuksesta.

Jäsenasiat

Uusien ja vanhojen jäsenten jäsenasiat hoitaa valmistautuva puheenjohtaja Suvi Takkinen (dp@keskuspuisto.org ). Katso myös lisätietoa Nuorkauppakamarin jäsenyydestä (miten pääset jäseneksi tai miten eroat yhdistyksestä).

Kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa: virka@keskuspuisto.org. Katso nykyiset hallitusvirat.

Kattojärjestöt

JCI Finland

Junior Chamber International

Tallenna

Tallenna