Valmentajapankki

Valmentajapankki 2015

Keskuspuiston Nuorkauppakamari tarjoaa jälleen jäsenilleen mahdollisuuden kehittyä ja osallistua henkilökohtaiseen valmennukseen. Aiemmat valmentajapankit ovat osoittautuneet suosituiksi ja kokemukset valmennuksista ovat olleet hyviä. Valmennuksen avulla voit kehittää omaa ammattilaisuutttasi, vaikuttaa oman kehittymisen myötä myönteisesti omaan työyhteisöösi/organisaatioon, rikastaa omaa henkilökohtaista elämäänsi sekä tutustua erilaisiin valmennusmuotoihin ja itsensä kehittämisen tapoihin.

Tutustu varauslistassa oleviin erilaisiin valmennuksen muotoihin ja valmentajiin (lisätietoa löytyy valmentajien kotisivuilta). Valmentajina toimivat joko ammattilaiset tai alaa opiskelevat. He ovat sitoutuneet toimimaan asiakaslähtöisesti ja kunnioittavasti, luottamuksellisesti ja vaitiolovelvollisesti sekä noudattamaan oman erityisalansa eettisiä periaatteita. (Mikäli valmentaja ei ole vielä pätevöitynyt, on se merkitty erikseen esim. työnohjaaja/coaching-koulutuksessa). Mikäli koulutuksessa-sanaa ei ole mainittu valmentajan kohdalla, valmentaja on pätevöitynyt tai omaa tarvittavan sertifikaatin)

Sopivan valmennuksen ja valmentajan löydyttyä valitse nimi (ja numero) pudotusvalikosta sekä täytä ilmoittamislomake. Ota yhteyttä (s-posti/puh) valmentajaan ja keskustele hänen kanssaan tarkemmin, minkälainen valmennus sopisi juuri sinulle parhaiten. Sovi valmentajan kanssa valmennusprosessin käytännön yksityiskohdista (valmennuskertojen määrä ja yksittäisen istunnon kesto, tarkemmat ajankohdat, paikka jne.). Mikäli jostakin syystä ko. valmentaja/valmennus ei olisikaan tarkoituksenmukainen/ajankohtainen, lähetä minulle sähköpostia (iina.pulkkinen@gmail.com), niin vapautat ko. valmennuksen jollekin muulle kiinnostuneelle.

Palautteen saamiseksi ja valmentajapankin kehittämiseksi sekä valmennettavaan että valmentajaan otetaan yhteyttä syksyn/talven aikana. Valmentajilta on mahdollisuus saada/ostaa lisää valmennusta omakustanteisesti tai mahdollisuuksien mukaan oman työpaikan kustantamana.

Valmentajat

Outi Huhtanen-Kuusela (1 valmennuspaikka)

KTM, elämäntaitovalmentajakoulutuksessa
Valmennuskertojen määrä: 1-4 valmennuskertaa tai neljän valmennuskerran paketti (sopimuksen mukaan)
1 valmennuskerran kesto: 60 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-pe ja viikonloppuisin (sopimuksen mukaan), Helsingin keskusta tai sopimuksen mukaan
Tarjolla olevat valmennukset:
1. Elämäntaitovalmennus: tämänhetkisen elämäntilanteen kartoitus, tavoitteiden asettaminen ja toimintasuunnitelman tekeminen; toiminnalliset menetelmät, ratkaisukeskeinen dialogi
2. Työelämän ja perheen yhteensovittaminen: nykytilanteen analysointi, vahvuuksien ja kehittämiskohteiden kartoitus, keskeisten tavoitteiden ja mittareiden asettaminen; toiminnalliset menetelmät, ratkaisukeskeinen dialogi
Yhteystiedot: Puh.  040-901 2276, outi.huhtanen-kuusela@elisanet.fi

Sini Rantama (1 valmennuspaikka)

Certified business coach, Hyvinvointiluotsi Oy
Valmennuskertojen määrä: 1-3 valmennuskertaa (sopimuksen mukaan)
1 valmennuskerran kesto: 60-90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: valmennettavan työpaikalla tai muussa erikseen sovittavassa paikassa pääkaupunkiseudulla.
Tarjolla oleva valmennus:
Business coaching / yksilöllinen esimiesvalmennus
Aiheina esim.: haastavat vuorovaikutustilanteet, valmentava johtaminen, palautteen antaminen, työhyvinvoinnin johtaminen, palaverien tehostaminen jne.
Menetelmiä: ratkaisukeskeinen dialogi, coaching ja erilaiset toiminnalliset harjoitukset. Tavoitteiden asettaminen -> nykytilanteen tarkastelu -> vaihtoehtojen ja vahvuuksien kartoittaminen -> konkreettinen toimintasuunnitelma
Yhteystiedot: Puh. 040-576 9965, sini.rantama@gmail.com, www.esimiesluotsi.fi

Anne Saukonoja-Teperi (1 valmennuspaikka)

LCF Life Coach -valmentaja (valm. v.2015), Olonkeveys -valmentaja, ravintoneuvoja
Valmennuskertojen määrä: 1-2 valmennuskertaa (sopimuksen mukaan)
1 valmennuskerran kesto: 60-90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-pe (sop. mukaan)
Tarjolla oleva valmennus:
Tämän hetkisen elämäntilanteen kartoitusta, tavoitteiden asettamista sekä toimintasuunnitelman tekeminen LifeCoach työkalujen kanssa. Työkaluja ovat, joita annan asiakkaille mukaan: polkuharjoitukset, tuoliharjoitukset, kirjoitusharjoitukset, piirrustusharjoitukset, yleensä kaikki mielikuvaharjoitukset. Harjoitukset opettavat käyttämään työkaluja omassa arjessa ja tuomaan ne osaksi arkea. Valmennuksessa edetään asiakkaan toiveiden mukaan. Liikkeelle lähdetään siitä, mikä asia on tällä hetkellä se, johon valmennettava haluaa valmennusta.

Yhteystiedot: puh. 040- 758 0072, saukoan@gmail.com, www.olonvoima.fi

Elisa Morgan (1 valmennuspaikka, palaute tarvitaan)

Teologian kandidaatti (etiikka), NLP Master, Elämäntaitovalmentaja – koulutuksessa
Valmennuskertojen määrä: 4 (valmennettava sitoutuu antamaan kirjallisen palautteen)
1 valmennuskerran kesto: 60-90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-su (sop.mukaan) Vallila tai sopimuksen mukaan
Tarjolla oleva valmennus:
Elämäntaitovalmennus, joka käsittää: elämänladun parantaminen, itsetunnon vahvistaminen, henkilökohtaisten ja ihmissuhdeongelmien ratkominen, menestysstrategian mallintaminen, oman sisäisten potentiaalin tehostaminen, rajoittavien uskomusten tunnustaminen ja muuttaminen, NLP
Yhteystiedot: Puh. 044-276 4939, elisa.morgan@helsinki.fi

Sari Suvanto (1 valmennuspaikka)

LCF Life Coach (valm. 2013), Licensed Practitioner of NLP sertifikaatti v. 2013, 19 v työkokemus Nokialta ja muutoksista siellä
Valmennuskertojen määrä: 4 kertaa/henkilö
1 valmennuskerran kesto: 50 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-su (1.kerra jälkeen valmennus skypen kautta)
Tarjolla oleva valmennus:
uran/tulevaisuuden suunnitelmien selkiyttäminen sekä yleisesti elämäntilanteen miettiminen. Työkaluina Life coaching (LCF Life Coach), NLP, Meta-Health (uskomukset) ja Heal Your Life filosofia.
Yhteystiedot: Puh. 050-487 1940, sari.an.suvanto@gmail.com, http://valmennus.sari.cc

Marjukka Mikola (2 valmennuspaikka)

Business and Career Coach, Lionleap Coaching Oy Suomen Coaching-yhdistyksen coaching-koulutus
Valmennuskertojen määrä: 1-2 valmennuskertaa (sopimuksen mukaan)
1 valmennuskerran kesto: 60-90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-pe (sop. mukaan)
Tarjolla oleva valmennus:
Uravalmennus: Omaan uraan tai elämään liittyvien valintojen pohtiminen ja oman työuran tietoinen suunnittelu. Työnhakutaitojen pohtiminen seka työnhaun menetelmien ja työkalujen kehittäminen (CV, hakemus, piilotyöpaikat jne.)
Yhteystiedot: Puh. 040-553 6460, marjukka.mikola@lionleap.fi, www.lionleap.fi

Olli Vartiainen (1 valmennuspaikka)

MuT, muusikko, orkesterinjohtaja, kouluttaja,työnohjaajakoulutuksessa 
Valmennuskertojen määrä:
 5
1 valmennuskerran kesto: 60 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-to aamupäivät, paikka sovitaan
Tarjolla oleva valmennus:
Ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin liittyvien tavoitteiden asettaminen ja arviointi. Ratkaisukeskeinen dialogi, reflektiivinen keskustelu ohjattavan esille nostamista ammatillisista seikoista. Counselling also in English
Yhteystiedot: Puh. 044-591 6996, olli.vartiainen@uniarts.fi

Marjo Lakanen (1 valmennuspaikka)

LCF Life Coach -opiskelija (val m. 02/ 2016). Koulutus kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja 
Valmennuskertojen määrä:
 1-4 (sop mukaan)

1 valmennuskerran kesto: 60 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-ke (sop mukaan)
Tarjolla oleva valmennus:
Elämäntaitovalmennusta sekä tukea opintoihin liittyvissä asioissa valmennuksen keinoin. Menetelmänä tämänhetkisen tilanteen kartoitus, tavoitteiden asettaminen ja toimintasuunnitelman tekeminen, toiminnalliset menetelmät sekä ratkaisukeskeinen dialogi.
Yhteystiedot: marjo.lakanen@gmail.com

Sanna Ojalehto (1 valmennuspaikka)

LCF Life Coach (valm. 09/2015), 18 vuotta työkokemusta IT-alan tehtävistä
Valmennuskertojen määrä:
 4

1 valmennuskerran kesto: 90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: Sop mukaan (myös puhelin ja skype)
Tarjolla oleva valmennus:
”Valmennus on eteenpäin vievä toimintamalli, joka auttaa valmennettavaa kirkastamaan tavoitteensa ja luomaan konkreettisia askeleita kohti tavoitetta. Valmennusta voi hyödyntää minäkuvan parantamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen eri elämän osa-alueilla. Valmennuksen avulla voi käsitellä myös erilaisia ristiriitatilanteita, opetella päästämään irti menneestä, kohtaamaan muutoksia elämässään tai löytämään mielenrauhaa elämäänsä. Valmennus sopii hyvin myös silloin, kun haluaa oppia elämään onnellisemmin, kehittää intuitiotaan ja löytää elämälleen merkityksellisyyttä. Valmennuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisyyttä, positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä. Valmennettavan kanssa keskitytään innostavan tavoitteen rakentamiseen, hänen itsensä johtamiseen sekä menestystekijöidensä vahvistamiseen halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Valmennuksen myötä itsetuntemus lisääntyy, omat vahvuudet kirkastuvat ja kyky rakentaa polku kohti tavoitetta onnistuvat. Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse.”

Yhteystiedot: Puh.  040 501 8401, sanna.ojalehto@elisanet.fi

Airi Kivimäki (1 valmennuspaikka)

Työnohjaaja, JET Johtamisen erikoisammattitutkinto, rehtori
Valmennuskertojen määrä: 1-3
1 valmennuskerran kesto: 90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: torstaisin
Tarjolla oleva valmennus:
Yksilötyöohjausta esimiehille: Voimavara- ja ratkaisukeskeistä työnohjausta: Nykytilanteen analysointi, vahvuuksien ja kehittämiskohteiden kartoitus sekä keskeisten tavoitteiden ja mittareiden asettaminen. Ohjauksessa käytetään asiakkaan tavoitteisiin ja tilanteeseen soveltuvia toiminnalliset menetelmiä sekä ratkaisukeskeistä dialogia.
Yhteystiedot: Puh. 040 801 3006, airi.kivimaki@wippies.com

Nina Laine (1 valmennuspaikka)

työnohjaajakoulutuksessa, kokemusta esimiestyöstä yli 10 vuoden ajalta, kokemusta mentoroinnista
Valmennuskertojen määrä:
 1-4 (sop mukaan)

1 valmennuskerran kesto: 60-90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: sop. mukaan. Hki keskusta/Espoon (Länsiväylän varsi)
Tarjolla oleva valmennus:
Ratkaisukeskeinen työnohjaus: Pohdimme työnohjattavalle työhön liittyviä ajankohtaisia, tärkeitä asioita ja etsimme konkreettisia suunnitelmia tulevaan. Myönteisyys on voimakkaasti läsnä. Työskentelytapaan kuuluu tietoisuus tavoitteista eli työnohjattava asettaa itselleen selkeitä päämääriä ja tavoitteita, joita kohti hän etenee. Perustavoitteena on, ettei korjata mikään, mikä ei ole rikki ja tehdään lisää sitä, mikä toimii.
Yhteystiedot: Puh. 050 424 7229, nina.laine@mandatumlife.fi

Jukka Ruotsalainen (1 valmennuspaikka)

15 vuoden kokemus eri konsernien kv-liiketoimintojen johtotehtävistä, ratkaisukeskeisen työnohjauksen opiskelija
Valmennuskertojen määrä:
 2-5
1 valmennuskerran kesto: 45-60 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-to  klo 16 jälkeen (Pitsku, mahd. vkl tapaamisista sovitaan erikseen)
Tarjolla oleva valmennus:
Ratkaisukeskeinen työnaohjaus ja mentorointi: Toivon, että ohjattavalla on selkeä työelämään liittyvä aihe/haaste/ongelma, jossa hän toivoo ohjausta. Pyrin siihen, että keskustellessamme ohjattava itse löytää ratkaisunsa ja toteuttaa sen. Käytän työnohjauksessa ratkaisukeskeisiä työkaluja. Saatan myös kertoa kannustavia ja/tai varoittavia tarinoita elävästä liike-elämästä.
Yhteystiedot: Puh. 050- 33 28955, jpruotsalainen@windowslive.com

Minna Vuolanto (1 valmennuspaikka)

FM, Elämäntaitovalmentaja- LCF Coach 
Valmennuskertojen määrä:
 1-3

1 valmennuskerran kesto: 75 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-ti ja to
Tarjolla oleva valmennus:
Elämäntaito- ja uravalmennuksessa työskentely on ratkaisukeskeistä (kartoitus, tavoite ja toimintasuunnitelma), katse suunnataan menneisyyden sijasta tulevaan. Valmennuksessa käytetään keskustelun ja kuuntelemisen lisäksi tilanteen mukaan kirjoittamista, piirtämistä, musiikkia, rentoutumista, kuvia ja mielikuvia sekä liikettä. Työskentely herättää alitajuisen mielesi ja intuitiosi mukaan ajatustyöhön, näet asioita eri valossa ja koet oivalluksia omasta elämästäsi. Oivalluksia syntyy kun niille antaa sopivasti tilaa syntyä. Oivalluksien kautta tunnistat paremmin oma kutsumuksesi ja intohimosi sekä potentiaalisi. Valmennuksen tuottamien oivalluksien avulla olet enemmän se kuka parhaimmillasi olet
Yhteystiedot: Puh. 040 543 4145, minna@potentiaali.fi

Kai Näränen (1 valmennuspaikka)

LCF Life Coach-opiskelija, KN-Valmennus
Valmennuskertojen määrä:
 4

1 valmennuskerran kesto: 60 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-pe (iltapäivä/ilta), tila sop mukaan
Tarjolla oleva valmennus:
Valmennuksen avulla voi parantaa itsetuntemustasi ja itseluottamustasi sekä itsesi arvostamista. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen ja parantaminen. Valmennuksen avulla voit löytää uusia keinoja tuoda arkeen ja työhön uutta näkökulmaa ja suhtautumista tuleviin muutoksiin. Valmennuksella voit kirkastaa tavoitteitasi ja löytää ratkaisuja kuinka saavutat tavoitteesi sinulle sopivalla tavalla. Valmennuksessa kartoitat elämäntilanteesi,löydät sinua innostavia tavoitteita ja oivallat miten voit saavuttaa ne sinulle sopivalla tavalla.

Yhteystiedot: Puh. 040 851 4 527, kn.valmennus@gmail.com

Marjo Nurmi (1 valmennuspaikka)

Työnohjaaja (STOry), valmentaja
Valmennuskertojen määrä:
 1-3 (asiakkaan tilanteesta riippuen)
1 valmennuskerran kesto: 60-120 min/istunto
Ajankohta ja paikka: Päivisin, tapaamisen asiakkaan luona
Tarjolla oleva valmennus/tuki:
– kriisituki (1 krt, 1-2h)
– arjen organisointi (1-3 krt, 1h/krt)
– työssäjaksaminen (1-3 krt, 1h/krt)
Yhteystiedot: Puh. 040 527 6271, marjo.nurmi@elisanet.fi

Marja-Leena Tikkanen (1 valmennuspaikka)

KTM, Taustaa liike-elämän puolella vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. NLP associate trainer, NLP coach, Ratkaisukeskeinen työnohjaajaopiskelija Helsingin Psykoterapiainstituutissa
Valmennuskertojen määrä:
 3
1 valmennuskerran kesto: 90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: Valmennukset voidaan pitää Puistolan työhuoneessa hyvien kulkuyhteyksien päässä,Vantaan Techopoliksessa  tai muussa yhdessä sovitussa paikassa
Tarjolla oleva valmennus:
Onnistunut työnohjaus tukee työssä kehittymistä ja ehkäiseen työuupumusta. Yksilötyönohjauksesta voi olla apua esim. silloin, kun; haluat kehittyä työssäsi esimiehenä tai asiantuntijana, sinulla on työssäsi haasteellisia vuorovaikutustilanteita ja työ kuormittaa sinua ja herättää paljon tunteita
Yhteystiedot: Puh. 045 311 4056, marjaleena.tikkanen@gmail.com

Alexandra Kymäläinen (1 valmennuspaikka)

Taustaa yksityisyrittämisestä ja rekrytointikonsultoinnista. Ratkaisukeskeinen työnohjaajaopiskelija Helsingin Psykoterapiainstituutissa
Valmennuskertojen määrä:
 2-4 sop mukaan

1 valmennuskerran kesto: n. 90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: ma-pe (sop mukaan), Helsingin keskusta
Tarjolla oleva valmennus:
Työnohjausmenetelmiä käyttäen sparrausta yrittäjille, esimiehille, työnhakijoille ja niille jotka haluavat löytää uuden suunnan urallaan. Aiheina voivat olla mm. esimiestyöskentelyn helpottaminen, muutostilanteiden läpivieminen, työnhaun sparraaminen, työidentiteetin löytyminen/rakentaminen, ajanhallinta jne.
Yhteystiedot: Puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi

Tuija Suvanto (3-4 valmennuspaikka)

Ratkaisukeskeinen työnohjaajaopiskelija Helsingin psykoterapiainstituutissa, mentorointikokemusta
Valmennuskertojen määrä:
 3
1 valmennuskerran kesto: 90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: Keilaniemi. Myös ohjattavan järjestämään tilaan pääkaupunkiseudulla (Hki,Espoo,Vantaa).
Tarjolla oleva valmennus:
Esimiestyön kehittäminen. Valmennuksen mahdollinen painopiste on myös työhyvinvointi osana työurien pidentämistä. Mentorointityylinen valmennus on myös mahdollista. Sekä ryhmä- että yksilöohjausta. Työntekijöiden sekä työntekijätiimien ohjaaminen.
Yhteystiedot: Puh. 0400 302 402, suvanto.tuija@gmail.com

Aila Dorsén (2-3 valmennuspaikka)

Eläkkeellä oleva liiketoimintajohtaja palveluliiketoiminnasta. Ratkaisukeskeinen työnohjaajaopiskelija Helsingin Psykoterapiainstituutissa
Valmennuskertojen määrä:
 3
1 valmennuskerran kesto: 60 tai 90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: Pääkaupunkiseudulla
Tarjolla oleva valmennus:
Valmennusta sekä yksilö- että ryhmäkokoonpanoille. Uran alkutaipaleella olevien esimiesten valmentaminen erityisesti
Yhteystiedot: Puh. 0500 794 168, aila.dorsen@gmail.com

Pirjo Savolainen (4 valmennuspaikka)

Taustakokemus henkilöstöpäällikkönä toimimisesta. Opiskelee Helsingin Psykoterapiainstituutissa ratkaisukeskeistä työnohjausta
Valmennuskertojen määrä:
 3
1 valmennuskerran kesto: 60 min/istunto
Ajankohta ja paikka: Helsingin keskustassa tai Länsi-Vantaalla Myyrmäki, Martinlaakso, Kivistö alueella
Tarjolla oleva valmennus:
Esmiesvalmennus
Yhteystiedot: Puh. 040 714 5252, pirjo.savolainen@eilakaisla.fi

Jaana Toikkanen (2-3 valmennuspaikka)

Ratkaisukeskeinen työnohjausopiskelija Helsingin Psykoterapiainstituutissa. Ihminen tavattavissa –mentor. Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja.
Valmennuskertojen määrä:
 1-2
1 valmennuskerran kesto: 60 tai 90 min/istunto
Ajankohta ja paikka: Hgin Lauttasaaressa (Gyldenintie 10 D 45) tai tavata esim asiakkaan työpaikalla jos niin sovitaan
Tarjolla oleva valmennus:
Ratkaisukeskeistä työnohjausta.
Yhteystiedot: Puh. 040 722 0920, jaana.toikkanen@welho.com

Kirsi Paldanius (1 valmennuspaikka)

Opiskelee Helsingin Psykoterapiainstituutissa ratkaisukeskeistä työnohjausta 
Valmennuskertojen määrä:
 3-4

1 valmennuskerran kesto: 60 min/istunto
Ajankohta ja paikka: Helsingin keskustan, Länsi-Helsingin ja Leppävaaran alueella 
Tarjolla oleva valmennus:
Työnohjausta.

Yhteystiedot: Puh. 0500 580 921, kirsi.paldanius@gmail.com

Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu valmennuksiin alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova.

Valmentaja (pakollinen)

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Lisätietoja

Olen tutustunut valmennusohjelmaan ja sitoudun siihen. (pakollinen)