Työpaja-arvonnan säännöt

Järjestäjä
Arvonnan järjestää Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry:n järjestämään Microsoft Surface Go -tabletin arvontaan Uusi työ -työpajassa.

Henkilötietojen käsittely
Arvonnan järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Keskuspuiston Nuorkauppakamarin tietosuojaselostetta.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voivat osallistua Suomen Nuorkauppakamarien jäsenet ilmoittautumalla mukaan ja osallistumalla Uusi työ -työpajaan KASVA!-kokouksessa. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Arvontaan voivat osallistua vain työpajaan osallistuneet. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan palkintona on Microsoft Surface Go -tabletti (arvo 573,70€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan Suomen Nuorkauppakamarien kansallisen kokouksen Uusi työ -työpajassa 13.10.2018 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Arvonnan järjestäjä toimittaa arvonnan suorittamisen jälkeen palkinnon voittajalle. Voittaja voi noutaa palkintonsa hotelli Clarion Jätkäsaaren KASVA!-kokoustoimistosta 12.-14.10. välisenä aikana. Voittaja julkaistaan 13.10. KASVA!-tapahtumassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.

Verotus / vaihto
Järjestäjän vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti. Arvonnan voittajan palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää kolmannelle taholle eikä palkintoa vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.