Tutustu Nuorkauppakamariin 26.9.2012

Keskuspuiston nuorkauppakamari järjestää infotilaisuuden ja starttikoulutuksen 26.9.2012 klo
17:30 Töölössä. Tarkka paikka ilmoitetaan sähköpostilla ja
tällä sivulla lähempänä tapahtumaa osaanottajien määrän selvittyä.

Nuorkauppakamari on osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia. Helsingin seudulla toimii paikallisesti seitsemän nuorkauppakamaria. Keskuspuiston Nuorkauppakamari on yksi niistä!

Nuorkauppakamarit on tarkoitettu 25-40-vuotiaille aktiivisille ihmisille ammattiin tai koulutukseen katsomatta.

Keskuspuiston nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen:

Kansainvälisiä mahdollisuuksia

Keskuspuiston nuorkauppakamarin jäsenet ovat kansainvälisesti suuntautuneita. Meillä on aktiivista yhteistyötä eri kamareiden kanssa Suomessa ja ympäri eurooppaa.

Lisäksi tavoittelemme järjestelyoikeutta vuoden 2014 European Capitals Meetingiin, joka kokoaa vuosittain yhteen kamarilaisia Euroopan pääkaupungeista. Olemme myös usein mukana Junior Chamber Internationalin Eurooppa- ja maailmakokouksissa.

Verkostoja

Saat toimia samanhenkisten, kunnianhimoisten aktiivisten nuorten aikuisten kanssa.

Koulutusta

Nuorkauppakamarit järjestävät säännöllistä koulutusta jäsenilleen. Koulutusaiheet liittyvät yleensä johtamiseen ja yrittäjyyteen, mutta käytännössä koulutusaiheilla ei ole rajaa. Kaikkea on kokeiltu Japanilaisesta kokkaamisesta retkimelontaan. Kaikki jäsenistön kiinnostuksen kohteet otetaan huomioon!

Tukea yrittäjyyteen

Kiinnostaako yrittäjyys? Et ole yksin! Monet kamareiden jäsenistä ovat yrittäjiä tai ainakin kiinnostuneita yrittäjyydestä. Kamari on erinomainen ympäristö saada palautetta yritysideastasi tai jopa kokeilla sitä pienessä mittakaavassa ennen varsinaisen toiminnan käynnistämistä

Mahdollisuuden vaikuttaa

Keskuspuiston nuorkauppakamari pyrkii kaikella toiminnallaan vaikuttamaan lähiympäristöön positiivisella tavalla. Oli sitten kyseessä jäsenten oma koulutus, viiden tuhannen hengen perhetapahtuma Keskuspuistossa tai avoin yrittäjyyskoulutus

Kiinnostuitko? Haluatko kehittyä ja vaikuttaa?

Ilmoittaudu infotilaisuuteen! Tilaisuus pidetään 26.9.2012 klo
17:30 Töölössä. Tarkka paikka ilmoitetaan sähköpostilla ja
tällä sivulla lähempänä tapahtumaa osaanottajien määrän selvittyä. Tilaisuus on maksuton.