Translink arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Järjestäjä
Arvonnan järjestää Translink Corporate Finance Oy

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Translink Corporate Finance Oy:n järjestämään arvontaan, Suomen Nuorkauppakamareiden KASVA! Kansallisessa Vaalikokouksessa.

Henkilötietojen käsittely
Arvonnan järjestäjä ei luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen, ellei osallistuja erikseen anna lupaa Translinkin suoramarkkinointiin.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua Suomen Nuorkauppakamarien jäsenet ajanjaksolla 5.10.–13.10.2018 klo 16:00 asti. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla Suomen Nuorkauppakamarien jäsenille tarkoitettuun kyselyyn ja täyttämällä kyselyn yhteydessä omat yhteystiedot. Arvontaan voi osallistua vain kyselyyn osallistuneet. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan palkintona on laatikollinen samppanjaa (arvo 161€) tai yrityksen vertailuarvonmääritys (arvo 150€) voittajan valinnan mukaan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan Suomen Nuorkauppakamarien kansallisen kokouksen iltagaalassa 13.10.2018 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Arvonnan järjestäjä toimittaa arvonnan suorittamisen jälkeen palkinnon voittajalle. Voittaja voi noutaa palkintonsa jälkikäteen Translink Corporate Finance Oy:n toimistolta Kluuvikatu 5, 00100 Helsinki. Voittaja julkaistaan 13.10. KASVA!-tapahtumassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.

Verotus / vaihto
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti. Arvonnan voittajan palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää kolmannelle taholle eikä palkintoa vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.