Koulutukset

Kouluttaudu, Koe ja Kehity

Suomen Nuorkauppakamarit ry ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat vuosittain upeita kouluttautumismahdollisuuksia ympäri Suomea.  Koulutuksia järjestetään niin aluetasolla, kansallisella tasolla, kuin kamaritasolla. Koulutustoiminnan tavoitteena on halu kehittää jäsenistöä ja johtajuutta lisäämällä osaamista erilaisin koulutuksin sekä kehitysmahdollisuuksin. Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa loistavan mahdollisuuden itsensä kehittämiseen sekä mm. kouluttautua ja kehittyä johtajana tai kouluttajana.

pexels-photo-57851

KePu:n oma koulutustoiminta

Pyrimme teemoittamaan koulutusvuotemme ja vuonna 2019 teemana on Kamarin tähdet loistamaan! Kamaritoiminta vetää puoleensa aktiivisia työssäkäyviä aikuisia eri elämänalueilta ja taustoista. Tämä on mieletön rikkaus, ja meillä onkin omassa jäsenistössämme paljon hiljaista tietoa jaettavaksi. Tänä vuonna tarkoitus on nostaa Keskuspuiston ja muiden nuorkauppakamareiden piileviä huippuosaajia vahvemmin esille. Lähtökohtaisesti kaikkiin kamarimme koulutuksiin pyydetään siis kouluttajaksi kamaritoiminnan kasvatteja. Jos sinulla on huippuidea koulutukselle tai tunnet sisäistä paloa päästä itse kouluttamaan, niin ole suoraan yhteydessä kamarimme 2019 koulutusvastaavaan: Timo Kovala, IND@keskuspuisto.org

Tule mukaan kouluttautumaan, kokemaan ja kehittymään! Koulutukset löydät Tapahtumakalenteristamme.

pexels-photo-398532

KePu:n Koulutustiimi

Haluatko osallistua ja olla osa Keskuspuiston nuorkauppakamarin koulutustiimiä? Tiimissä suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia koulutuksia ja mietitään kehittymismahdollisuuksia. Eli käytännössä toteutetaan projektimaisesti eri koulutuksia riippuen niiden tyypistä ja laadusta sekä kehitetään jäsenille suunnattua koulututoimintaa.
Tiimissä saamme enemmän aikaiseksi ja isompia asioita sekä nopeammin! Tiimissä voit kehittää myös omia taitojasi ja vastata pienestäkin osa-alueesta.

Tai kenties…

  • Haluatko itse toimia kouluttajana?
  • Haluatko kouluttautua kouluttajaksi?
  • Mistä aiheista itse haluaisit koulutuksia?
  • Onko sinulla muita ideoita tai kommentteja koulutuksiin liittyen?

Ota yhteyttä: ind@keskuspuisto.org, IND 2019 Timo Kovala

pexels-photo-160058

Tallenna

Tallenna