Keskuspuiston Leadership as a Service -palvelu tuo kamarin palvelut verkkoon

Leadership as a Service (LaaS) on Keskuspuiston osaamispankki, jossa käytetään alustana Vincitin kehittämää järjestelmää.

LaaSin lanseeraus Vincitin tiloissa helmikuussa 2020

Ideana LaaSissa on, että jokainen voi siellä tarjota osaamistaan muille keskuspuistolaisille tai hyötyä muiden tarjoamista taidoista ja tiedoista. LaaSia voi käyttää omien taitojen kehittämiseen sekä verkostoitumiseen. LaaSista löytyy erilaisia palveluita usempien tapaamiskertojen Masterclasseista aina yksittäisiin sparrauspuheluihin. Jos et löydä haluamaasi palvelua valmiina, järjestelmässä voi myös kertoa millaista palvelua kaipaisit osaamispankkiin tai lisätä oman palvelusi.

Kirjautuminen LaaSiin

Jos sinulle ei vielä ole tunnuksia LaaSiin, pyydä henkilökohtainen kutsu palveluun täyttämällä tämä lomake.

Jatkossa voit kirjautua palveluun käyttäen salasanaa tai sisäänkirjautumissähköpostia.

Miten osaamista jaetaan?

Osaamista voi jakaa niin kasvotusten kuin verkossa tai puhelimitse. Palveluun voi liittyä useita tapaamisia tai se voi olla vaikka lounastuokio, jonka aikana palveluntuottaja kertoo osaamisalueestaan. Kukin palveluntuottaja voi valita itselleen ja osaamiselleen sopivimman toimintatavan!

Kuinka toimia, jos haluat tuoda oman palvelusi LaaSiin

Keskuspuiston jäsenillä on paljon erilaista osaamista ja sinun tietotaitosi voi auttaa toista keskuspuistolaista. Jos haluat siis jäsentää omaa osaamistasi ja auttaa muita kepulaisia, liity mukaan palveluntuottajaksi!

Voit tarjota omaa osaamistasi suoraan LaaSin Kerro omasta osaamisestasi –palvelussa. Tämän jälkeen LaaS-tiimin tai Keskuspuiston hallituksen jäsen ottaa sinuun yhteyttä, jotta voitte sopia palvelun lisäämisestä LaaSiin. Kun tarjoamasi osaaminen on lisätty LaaSiin, voit mainostaa sitä itse muille jäsenille tai pyytää apua sen markkinoinnissa.

Jos et ole aivan varma, että millaista osaamista muut keskuspuistolaiset tarvitsevat tai miten muotoilisit osaamisesi, voit ottaa suoraan yhteyttä Marjut Jalkaseen (marjut.jalkanen@jci.fi).

Kehitysideoita? Toiveita?

LaaS on uusi projekti ja kaikkia siihen liittyviä kehitysideoita otetaan mielellään vastaan! Voit lähettää kysymysesi tai toiveesi sähköpostilla tai liittyä Teamsin Leadership as a Service –kanavalle.