Toiminta

Senaatti yllättää -tapahtumassa pääsimme tutustumaan remontoituun Eduskuntataloon

Keskuspuiston Nuorkauppakamari tarjoaa monenlaista tekemistä. Kaikkea hyödyllisistä projekteista hauskanpitoon ja kouluttautumiseen, yhteistyötä ja hyväntekeväisyyttä unohtamatta. Jos uuden kokeminen ja itsensä haastaminen kiinnostaa, tervetuloa mukaan toimintaan!

Projektit

Projektit ovat kamaritoiminnan suola. Ne ovat paras tapa saada eniten irti kamarilaisuudesta niiden kautta syntyvien verkostojen, osaamisen karttumisen sekä onnistumisten ansiosta. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin tavoitteena on tehdä laadukkaita projekteja, joilla vaikutamme yhteiskuntaan ja kehitämme kamarilaistemme projektinhallintataitoja. Projektisalkkumme on monipuolinen ja jokainen varmasti löytää sieltä itseään kiinnostavan projektin – jos sinulla on hyvä idea projektiksi, voimmepa toteuttaa senkin! Kuinka isoksi oma rooli muodostuu projektissa, on oikeastaan kiinni omasta aktiivisuudesta. Tarjolla on sekä projektipäälliköiden että projektinjäsenten rooleja, ja usein oppii eniten lähtemällä sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Kansainvälisyys

Twinning-kumppanimme Kennemerlandin kamarin terveiset juustokiekon muodossa!

Kansainvälisyys on leimannut Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimintaa alusta saakka.  Kansainvälinen nuorkauppakamariorganisaatio tarjoaa hyvät mahdollisuudet kansainväliseen toimintaan. Keskuspuistosta on aina ollut runsas edustus niin Eurooppa- kuin maailman kokouksissakin. Lisäksi on järjestetty tutustumismatkoja muun muassa New Yorkiin ja Pietariin paikallisten kamarilaisten opastamina.

Tärkeä osa kansainvälistä toimintaa on twinning -toiminta, jonka näkyvin osa ovat vuosittaiset vierailut ja tutustuminen kamaritoimintaan eri maissa. Keskuspuisto on solminut multitwinning-sopimuksen, jossa ovat mukana ainakin Kennemerland Hollannista ja Brugge Belgiasta. Vuosittain joku mukanaolevasta kamarista järjestää multitwinning-tapaamisen omassa kotikaupungissaan elo-syyskuun vaihteessa.

Tapahtumat ja kokoukset

Porvoon iltajuhla
Keskuspuiston Nuorkauppakamarin edustus Porvoon vuosijuhlassa

Keskuspuisto järjestää kuukausittain kuukausitapahtuman, joka voi olla mitä tahansa piknikistä yritysvierailuun. Joka kuun toisena keskiviikkona järjestetään myös pääkaupunkiseudun kamareiden yhteinen Wednesday Club, jossa pääset luontevasti tapaamaan tuttuja naapurikamareista. Vuosi- ja vaalikokoukset niin alueellisella että kansallisella tasolla ovat tärkeä osa nuorkauppakamaritoimintaa. Kokouksissa on innostavia key note -puhujia, koulutuksia sekä työpajoja, joista lähtee matkaan uusia ideoita kerta toisensa jälkeen! Kokouksiin kuuluu olennaisena osana gaalaillallinen, jossa pääsee pukeutumaan vähän hienommin iltapukuun.