Yritysvierailu Psykoterapiakeskus Vastaamossa 30.8. klo 17:30

Aika
30.08.2016
17:30 - 20:30
Kalenteri
Paikka
Mannerheimintie 12 B
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Yritysvierailu Psykoterapiakeskus Vastaamossa 30.8. klo 17:30

vastaamo_tapio_aulaKeskuspuiston Nuorkauppakamarin elokuun kuukausitapahtuma on yritysvierailu menestyksekkäässä Psykoterapiakeskus Vastaamossa, joka tarjoaa sekä kasvokkaista terapiaa, että verkkoneuvontaa, videoterapiaa ja verkkotestejä, joilla ihminen voi arvioida tilannettaan ja avun tarvettaan. Vastaamo on yksityinen terapiakeskus, jonka palveluihin voi hakeutua ilman lähetettä, ilman jonotusta.

Psykoterapiakeskus Vastaamon tarkoitus on parantaa mielenterveyden hoito- ja kuntoutuspalveluiden saatavuutta sekä tehdä hyvää mielenterveyttä edistävää ja mielenterveyden häiriöitä ennaltaehkäisevää työtä. Hyvä mielenterveys auttaa ihmisiä kokemaan elämän mielekkääksi, solmimaan ja ylläpitämään sosiaalisia suhteita sekä toimimaan tuottavina ja luovina yhteiskunnan jäseninä.

Psykoterapiakeskus Vastaamo on Suomalaisen Työn Liiton hyväksymä yhteiskunnallinen yritys, jolle on myönnetty myös Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisesta työstä ja omistuksesta.Yritys käyttää yli puolet toiminnan tuloksesta mielenterveyspalveluiden saatavuuden parantamiseen, työpaikkojen luomiseen ja muun yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen.

Vierailumme isäntänä toimii toimitusjohtaja Ville Tapio. Tapio on nuorkauppakamaritaustainen pitkän linjan yrittäjä ja luotsannut yritystä kasvupolulla. Yritys on laajentanut toimintaansa pääkaupunkiseudulta Lappeenrantaan, Tampereen ja Turkuun. Tapio tulee käymään esityksessään läpi kasvuyrityksen rahoituksen järjestämistä ja digitalisaation hyödyntämistä markkinoinnissa ja operatiivisen toiminnan tehostamisessa.

Tervetuloa vierailulle kuulemaan lisää mielenterveyden palvelujen yleistymisestä, kasvuyrityksen kokemuksia yrittäjyydestä ja siitä, kuinka Psykoterapiakeskus Vastaamo on päässyt Kauppalehden sadan nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon!

Ilmoittautuminen päättyy 26.8.2016 – varaa paikkasi pikimmiten!

Lisätietoja: Taina Baxter, lom@keskuspuisto.org, 044-0827944

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.