Yritysvierailu: Jotain maukasta – ruokatoimittaja Mari Moilasen vieraana 3.11.2016

Aika
03.11.2016
17:30 - 20:00
Kalenteri
Paikka
Bulevardi 14
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Yritysvierailu: Jotain maukasta – ruokatoimittaja Mari Moilasen vieraana 3.11.2016

Marraskuun kuukausitapahtumassa tutustumme naisyrittäjän tarinaan, joka lämminhenkisyydellään tuo valoa ja iloa, vaikka ollaankin menossa kohti pimeämpää vuodenaikaa. Mari Moilanen on inspiroiva esimerkikki menestyksekkäästä yrittäjyydestä ja innosta tehdä sitä, mikä tuntuu sydämessä hyvältä.

marimoilanen-oma-kuva

Mari Moilanen loi uraa henkilöstöhallinnossa, mutta päätti pari vuotta sitten, että oli aika tehdä jotain muuta ja tarttui kiinni unelmastaan – urasta ruuan ympärillä. Moilanen on ollut lapsesta saakka intohimoinen ruuanlaittaja ja visualisti, ja hän näki näissä asioissa mahdollisuuden; nykyään Moilanen on suosittu ruokabloggari, kansainvälisesti noteerattu ruokavalokuvaaja ja visuaalisesti näyttävien keittokirjojen kirjoittaja.

Jotain maukasta –ruokablogi on Mari Moilasen käsialaa. Ruokablogia julkaistaan Iltalehdessä. Blogilla on noin 25 – 35 000 uniikkia lukijaa kuukausittain.  Top 100 ruokablogit -sivusto sijoittaa Moilasen Jotain maukasta –blogin kaikkein suosituimmaksi Suomen ruokablogiksi juuri nyt! Moilanen tunnetaan myös torstaisista Iltalehden ruokatorstaisivun resepteistä.

Aloitettuaan uuden uransa, Moilanen on kirjoittanut kolme kirjaa; ”Sitä parempi soppa”, ”Sitä parempi soppa II” ja nyt syksyllä ilmestynyt ”Syötäviä vietäviä”. Hän organisoi ruokavalokuvauskursseja, joihin hän järjestää kansainvälisesiä opettajia. Moilanen palkittiin joulukuussa 2015 kansainvälisellä Foodelia Awards –palkinnolla ja hänen ruokavideonsa sai ’Highly commended’-maininnan merkittävässä kansainvälisessä Pink Lady Food Photo Awardsissa, jossa raati valitsee parhaat tuhansien ruokakuvien ja videoiden joukosta. Moilasen kirjat ovat saaneet kannustavia arvioita kriitikoilta. Moilasen tahti vain kiihtyy ja hän löytää uusia mahdollisuuksia ruuan ympärillä – koska on iloisesti ja aidosti innostunut omasta alastaan.

Keskuspuiston Nuorkauppakamarin kuukausitapahtuman aikana Mari Moilanen kertoo oman uransa vaiheista ja päätöksestä ryhtyä yrittäjäksi sekä omasta työstään.

Tervetuloa kuulemaan innostava tarina yrittäjyydestä ja tutustumaan ihastuttaviin keittokirjoihin kirjailijan itsensä esitteleminä. Illan aikana pääsemme myös nauttimaan kuohuviinimaistiaisista vielä yllätyksenä pidettävässä kohteessa, jossa ei ihan joka päivä käydä – joten nyt nopeasti varaamaan paikka. Vierailulle mahtui vain 20 ensimmäiseksi paikkansa varannutta.

Kokoonnumme klo 17:30 Vanhankirkon puistossa ja siirrymme siitä eteenpäin klo 17:45. Vierailu alkaa klo 18.

Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa Marin kaikkia kirjoja erikoishintaan 20 euroa/kpl tai kaikki kolme kirjaa 50 euroa yhteensä.

 

Lisätietoja: Taina Baxter, taina.baxter@hotmail.com, 044-0827944

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.