Yritysvierailu – Jokerit Hockey Club

Aika
24.11.2015
17:00 - 22:00
Kalenteri
Paikka
Areenankuja 1
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Yritysvierailu – Jokerit Hockey Club

Jokerit2Minkälaista on työskennellä kansainvälistä jääkiekkoliigaa, KHL:ää, pelaavassa organisaatiossa? Millaisella markkinoinnilla Hartwall Arenan katsomot täytetään toisella KHL-kaudella?

Tervetuloa yritysvierailulle Jokerit Hockey Clubiin tiistaina 24.11. klo 17.00!
Kokoonnumme ennalta sovittavassa paikassa, josta siirrymme yhdessä Hartwall Arenan meille varattuun kokoustilaan. Tilaisuudessa Jokerit Hockey Clubin toimitusjohtaja Jukka Kohonen ja markkinointijohtaja Petri Ruohonen kertovat Jokereiden toiminnasta. Näyttävän Pre Game Shown jälkeen alkaa illan ottelu Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua ennen ottelua myös Hartwall Arenan monipuolisiin palveluihin. Tilaisuus päättyy ottelun jälkeen.

Tapahtuma on loppuunvarattu. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneet saavat lisäinfoa tapahtumasta lähempänä h-hetkeä.

Lisätiedot ja kyselyt LOM Merjalta (lom at keskuspuisto.org).

Helsingin Jokerit on vuonna 1967 perustettu helsinkiläinen KHL:ssä pelaava jääkiekkoseura.  Ennen KHL:ää Jokerit on pelannut pääosin Suomen pääsarjassa. Kuluva kiekkokausi 2015–2016 on Jokereille sen historian 49:s.

Lokomotiv on kuulunut 1990-luvun lopulta Venäjän parhaiden seurojen joukkoon. Syyskuun 2011 lento-onnettomuus pysäytti koko jääkiekkomaailman Lokomotivin ympärille, kun kaikki kyydissä olleet pelaajat ja muut joukkueen jäsenet menehtyivät.  Seura palasi sarjaan vuotta myöhemmin ja oli viime kaudella läntisen  konferenssin finaaleissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Tapahtuma on täynnä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.