Wednesday Club- esittelyssä Mäntyharju

Aika
11.05.2016
18:00 - 19:30
Kalenteri
Paikka
Erottajankatu 13
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Wednesday Club- esittelyssä Mäntyharju

Mänty

Wednesday Clubissa 11.5 esittelyssä: Mäntyharju – suomalaisen citymökkeilyn pioneerikunta

Keskuspuiston Nuorkauppakamarin isännöimässä Wednesday Clubissa keskiviikkona 11.5 klo 18 alkaen Olli Marjalaakso, Mäntyharjun kunnan markkinointipäällikkö, visioi uudenlaisesta ympärivuotisesta mökkeilystä suomalaisten jo tunteman ja rakastaman erämaamökkeilyn rinnalle.

Mäntyharju sijaitsee Etelä-Savossa parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta hyvien juna- ja bussiyhteyksien varrella kuvankauniilla seudulla. Kesäisin kunnan väkiluku moninkertaistuu, mutta kunnan tavoitteena on edistää omaa tarjontaansa niin, että vapaa-ajanasukkaita olisi ympäri vuoden. Kunnassa on tehty konkreettisia toimenpiteitä muun muassa työpajojen ja kyselyjen muodossa, joissa on ideoitu keinoja kehittää uudenlaisia tapoja olla kiinnostava kunta; olla suosittu paikka sekä asua, käydä harrastamassa että asua vapaa-ajalla.

Kunnalla on laajaa kulttuuritarjontaa Taidekeskus Salmelasta kesäteattereihin, museoihin ja näyttelyihin. Liikuntamahdollisuuksia on laajasti sekä kesällä että talvella; on retkiluistelua, ylläpidettyjä latuja, avantouintipaikkoja, frisbeegolfrata, tenniskenttiä, vaellusmahdollisuuksia ja melontaa.

Olli Marjalaakso on 29-vuotias kuntamarkkinoinnin konkari, jolta ei ideat lopu. Hänellä on raikas tapa tuoda asioita esille pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Tervetuloa mukaan kuulemaan uudenlaista ajattelua mökkeilyn modernisoimisesta raikkaalla tavalla!

Lisätietoja aiheesta:

Paikka: Bier-Bier, Erottajankatu 13, 00130 Helsinki www.bier-bier.fi

Yhteyshenkilö: Taina Baxter, Keskuspuiston nuorkauppakamari, lom@keskuspuisto.org, 044-0827944

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.