Wednesday Club

Aika
12.09.2018
18:00 - 20:00
Kalenteri
Paikka
TBD
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
Wednesday Club

Samaan aikaan, kun heitämme tonneittain ruokaa roskiin, ruoka-avun tarvitsijoiden määrä ja leipäjonojen pituus kasvavat. Ravintola Loopissa valmistetaan kauppiailta ja tuottajilta kerätyistä raaka-aineista korkealaatuisia kasvisruoka-annoksia.

Kamarilaiset ruokahävikkiin ja sen vaikutukseen koko maapalloon tutustuttaa Satu Vainio tiimeineen.

Pääsemme myös samalla kuulemaan, keskustelemaan ja pohtimaan Itämerestä ja sen tilanteesta. Miksi puhutaan, että Itämeri on huonossa kunnossa? Miten se roska oikein päätyy sinne? Ja mitä me tavalliset ihmiset voimme tehdä sille?

Itämerestä pääsemme keskustelemaan Keskuspuiston nuorkauppakamarin senaattorin Mikael Aminoffin kanssa. Aktiivisen senaattorin roolin lisäksi Mikael toimii Senior Advisorina Baltic Sea Action Groupissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu osallistumalla Facebook eventiin (Going).

https://www.ravintolaloop.fi/

Mikä on Wednesday Club?

Wednesday Clubilla kerran kuussa JC:t voivat seurustella keskenään rennossa ilmapiirissa työn jälkeen jossain keskustan ravintolassa. Tapahtuma on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille ja toiminnasta kiinnostuneille. Kaikille Wednesday Clubeille tehdään oma Facebook tapahtuma Wednesday Club Facebook sivun kautta. Sieltä saat lisätietoa kuukauden Wednesday Club tapahtumasta.