Vierailu vaatelainaamoon

Aika
18.02.2019
18:30 - 20:00
Kalenteri
Paikka
Vuorikatu 22
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
Vierailu vaatelainaamoon

Muotiteollisuus on noussut viime aikoina uutisiin vaatteiden polttamisen ja jatkuvasti kestämättömän tuotannon vuoksi. Mutta mitä sitten ratkaisuksi? Onko tämä maailma ihan tuhoon tuomittu?

Tällä kertaa päästään vierailemaan vaatelainaamo Vaaterekkiin, josta sen jäsenet voivat lainata suomalaisten suunnittelijoiden ja merkkien vaatteita. Kaikki vaatteet ovat vastuullisesti tuotettuja pääasiassa Euroopassa.

Vierailun aikana Vaaterekin perustajat Emmi ja Veera kertovat, miksi he ovat perustaneet Vaaterekin, miten se toimii ja miten vaatelainaamolla menee. Pääsemme tutustumaan ja miettimään myös yrityksen bisnespuolta – mitä tällaisen yrityksen pyörittäminen vaatii ja kuinka hyvin lainaamon bisnesmalli kestää kasvua.

Toki pääsemme tutustumaan vaatelainaamon vaatteisiin ja halukkaat voivat myös liittyä jäseniksi.

Keskuspuisto tukee toiminnallaan ja tapahtumissaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Vuonna 2019 keskitymme erityisesti tavoitteeseen #12 Vastuullista kuluttamista. Vierailu Vaaterekkiin tukee tämän tavoitteen saavuttamista.

Osallistujamäärä on rajallinen, joten ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 15.2. Jos haluat ilmoittautua myöhemmin mukaan tai olet jo ilmoittautunut, mutta et pääsekään mukaan, ilmoita siitä Hennalle (lom@keskuspuisto.org).

 

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Tapahtuma on täynnä