Twinning-viikonloppu (Winter Edition) Belgiassa

Aika
11.12.2020 - 13.12.2020
10:00 - 13:00
Kalenteri
Paikka
Brügge
Brügge
Kategoria
Kartta latautuu...
Twinning-viikonloppu (Winter Edition) Belgiassa

Twinning-toiminta on ystävyyskamaritoimintaa, joka huipentuu jokavuotiseen Twinning-viikonloppuun. Viikonloppu järjestetään vuorotellen kunkin kamarin kotikaupungissa, yleensä elokuun lopussa.

Vallitsevan tilanteen vuoksi Twinning-viikonloppu järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta loppuvuodesta 11.-13.12. teemalla Winter Edition. Joulukuussa pääsemme JCI Brüggen vieraaksi Belgiaan, jossa mahdollisuus mm. päästä tutustumaan paikallisiin joulumarkkinoihin ja maistelemaan Glühweinia mitä parhaimmassa kansainvälisessä seurassa.

Ymmärrettävästi maailman tilanne voi muuttua suuntaan tai toiseen joulukuuhun mennessä. Tästä johtuen rekisteröinnin voi halutessaan perua maksutta ennen tapahtumaa.
Reksiteröidy siis jo tänään: https://forms.gle/Vjc5qrJvHfgosNvaA

Mikä Twinning?

  • Twinning eli ystävyyskamaritoiminta
  • Ystävyyskamareitamme ovat JCI Brugge Belgiasta, JCI Kennemerland Hollannista, sekä viime vuonna uutena tullut JCI Béziers Ranskasta.
  • Ensimmäinen Twinning-viikonloppu nykyisten kamarien kanssa järjestettiin 2011 Haarlemissa Hollannissa. Tämä tarkoittaa, että tuleva Twinning Belgiassa on jo 10. kerta!
  • Twinning-viikonlopun aikana pääsemme kurkistamaan paikallisen maan yrityksiin, kulttuuriin ja tapoihin. Majoittuminen yleensä paikallisten kamarilaisten kotona.
  • Mukaan viikonloppuun kutsutaan kaikki vanhoista konkareista koejäseniin. Mukaan voi tulla avecin tai vaikka koko perheen voimin.