Tutustu Veripalveluun ja luovuta

Aika
31.01.2017
17:00 - 19:00
Kalenteri
Paikka
Kivihaantie 7
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Tutustu Veripalveluun ja luovuta

Hiiohoi kaikki A-alueen nuorkauppakamarilaiset,

Haluatko auttaa ja aikaansaada positiivista vaikutusta ympäröivään yhteiskuntaan? Moni on miettinyt luovuttavansa verta joskus, mutta enemmistö suomalaisista ei silti ole koskaan tehnyt niin.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu huolehtii keskitetysti koko Suomen verivalmistehuollosta. Heidän tehtäviin kuuluu niin verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys kuin myös luovutetun veren testaus ja verivalmisteiden tuotanto sekä valmisteiden varastointi ja jakelu sairaaloihin. Veripalvelu huolehtii myös kantasolusiirteiden välittämisestä, elin- ja kantasolusiirtojen kudostyypityksistä sekä eräistä vereen liittyvistä laboratoriotutkimuksista. Tämän lisäksi he tekevät myös alaansa liittyvää tieteellistä tutkimusta.

Nyt tarjolla on loistava mahdollisuus lähteä kuulemaan lisää tästä arvokkaasta toiminnasta sekä siitä, mitä verelle tapahtuu luovutuksen jälkeen. Lisäksi pääset halutessasi luovuttamaan verta, olet sitten ensiluovuttaja tai kokeneempi konkari.

Verenluovutus on lahja, jolla voi auttaa jopa kolmea potilasta. Kun luovutamme yhdessä, voimme moninkertaistaa apumme. Kannattaa kuitenkin selvittää seuraavan testin avulla, voitko luovuttaa verta juuri nyt: http://www.sovinkoluovuttajaksi.fi  Näin paikan päällä ei tule ikäviä yllätyksiä.

Tilaisuuden ohjelma on seuraava:

klo 17-18 Verenluovutus (Mikäli luovutat ensimmäistä kertaa, on erityisen tärkeää että olet paikan päällä jo viideltä, sillä luovutukseen on tällöin hyvä varata tunti. Toivomus on kuitenkin, että kaikki halukkaat luovuttajat tulisivat myös jo viiden aikaan, jotta kaikki luovutukset ehditään hoitamaan klo 18 mennessä.)

Klo 18-19 Esittely veripalvelutoiminnasta ja veren matkasta – tähän osuuteen sisältyy myös kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan joko verenluovutukseen, esittelyyn taikka molempiin viimeistään 30.1. Tilaisuus on avoinna koko A-alueelle, jotta voimme saada aikaan suuremman positiivisen vaikutuksen.

Kun ilmoittaudut, laita kommentti-kenttään myös tieto, mistä kamarista olet.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.