The Secrets of Body Language – Kehon kieli huviksi ja hyödyksi

Aika
28.10.2014
17:00 - 19:00
Kalenteri
Paikka
Töölönkatu 51
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
The Secrets of Body Language – Kehon kieli huviksi ja hyödyksi

 

Kohtaaminen, vakuuttava kontaktin luominen, tervehtiminen, miesten ja naisten kehonkielen erot, vakuuttava esiintyminen, valehtelun tunnistaminen sekä kansainvälinen elekieli.

Vauhdikas ja hauska Body Language -valmennus saa kuulijat nauramaan. Se avaa kuulijoiden silmät katsomaan uudella tavalla ympäristöä ja kanssaihmisiä ja auttaa havaitsemaan ja hyödyntämään kehon kielen viestintää omassa toiminnassa niin työssä kuin vapaa-aikanakin.

Vauhdikas Body Language -valmennus sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja osallistujien aktivointia ja antaa osallistujille uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä oman kanssakäymisen, työn, työssä hyvinvoinnin ja liiketoiminnan edistämiseksi.

Valmennus perehdyttää osallistujia hauskalla tavalla ja esimerkkien valossa kehon kielen maailmaan. Aihe puhuttaa osallistujia vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Mr Body Language™ – Niko Visurin kehonkielen valmennuksiin on osallistunut Suomessa ja kansainvälisesti vuodesta 1992 alkaen tuhansia henkilöitä.

Valmennus sisältää paljon osallistumista ja aktivoi yleisön kokeilemaan uusia taitoja. Täyttä asiaa huumorilla ja pilke silmäkulmassa!

Koulutus on maksuton.

OHJELMA:
Klo 17:00 – 17-30 ilmoittautuminen
Klo 17:30 – 19:00 koulutusta

Mr. BodyLanguage™, JCI International Training Fellow, JCI Senator – Niko Visurilla on yli 20 vuoden kokemus kehon kielen, esiintymisvalmennuksen ja myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaisten valmentajana sekä myyntiorganisaatioiden rakentajana ja johtajana suomessa ja kansainvälisesti. Hän on esiintynyt, kouluttanut ja valmentanut mm. Suomessa, Virossa, Latviassa, Saksassa, Englannissa, Skotlannissa, Sveitsissä, Ranskassa, USA:ssa ja Japanissa, Koreassa, Etelä-Afrikassa, Panamassa, Taiwanissa ja Brasiliassa sekä toiminut kouluttajana lukuisissa JCI:n Eurooppa- ja maailmankokouksissa. Tällä hetkellä Niko Visuri toimii Suomen liiketoimintajohtajana SEB Life International henkivakuutusyhtiössä.

 Lisätietoja:

Leena Kähkönen
IND 2014, Keskuspuiston NKK
ind@keskuspuisto.org
050 586 8582

Jussi Räsänen
IND 2014, Helsingin NKK
jussi.rasanen@iki.fi
050 323 2131

Ilmoittaudu tästä!