Syksyiset saaritreffit maalla mutta pääkaupungissa, 19.9.2012

Aika

0:00 - 0:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Syksyiset saaritreffit maalla mutta pääkaupungissa, 19.9.2012

Lähdemme veneellä saunomaan ja seikkailemaan Marjaniemen edustalla sijaitsevaan syksyisen tunnelmalliseen Härkäsaareen. Luvassa tunnelmallista yhdessäoloa, saunomista ja pelailua.
Aika ja paikka: Tapaaminen Puotilan (=Vartiokylänlahden) venesatamassa SEO-huoltoaseman laiturissa (laituri A, paikka numero 50) klo 16:30.

Hinta: n. 12€, osallistujamäärästä riippuen, sisältäen saaren vuokran, venematkan, makkaraa, fetasalaattia, leipää ja 2 saunajuomaa/hlö (olut, siideri, limsa). Omia juomia (ja eväitä) saa tuoda lisäksi. Maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä.
Ilmoittautumiset: www.keskuspuisto.org/ilmo.
Lisätietoja: int@keskuspuisto.org

Puotilan venesatamaan on 900m matkaa Rastilan metroasemalta ylittäen Vuosaaren sillan takaisinpäin keskustan suuntaan. Puotilaan pääsee myös Itäkeskuksesta bussilla 98. Satamassa on hyvin parkkitilaa.

Jotta siirtyminen Härkäsaareen tapahtuisi sulavammin kaipaamme Härkäsaaren oman veneen lisäksi vielä toista moottorivenettä ja kuskia avuksi. Jos siis sinä tai ystäväsi pääsisitte omalla veneellä mukaan ja voistte auttaa kuljetuksessa, olehan yhteydessä int@keskuspuisto.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.