STRATEGIA! -koulutus, Kajaani, 18.-20.5.2012

Aika
-
0:00 - 0:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
STRATEGIA! -koulutus, Kajaani, 18.-20.5.2012

Strategia! on koulutusviikonloppu nuorkauppakamareiden hallitusviroissa toimiville tai niihin hakeutumassa oleville tulevaisuuden tekijöille.
Viikonlopun aikana koulutukseen osallistujat harjoittelevat nykytilan analysointia, vision rakentamista ja strategista suunnittelua. Strategia! tunnettiin aiemmin Future Chapterina.

Strategia! -kouluttajat ovat keskusliiton hyväksymiä pitkänlinjan kamarilaisia, joilla on kokemusta niin kouluttamisesta kuin kamaristrategian luomisesta ja toteuttamisesta.

Strategia! on strategisen suunnittelun koulutus, joka antaa sinulle työkaluja niin tuleviin kamarihallitusvirkoihisi kuin työelämääsi. Koulutuksessa saat kuulla sekä toimivista ratkaisuista että epäonnistuneista kokeiluista ympäri Suomea saapuvilta kanssaosallistujilta.
Sinä pääset perehtymään strategiasuunnittelun eri osa-alueisiin case studyn kautta ja luomalla konkreettisen strategian Kajaanin Nuorkauppakamarille. Samalla saat valmiuksia toteuttaa oman kamarisi strategiaa.

Aika: 18.–20.5.2012
Paikka: Sokos Hotel Vuokatti, Vuokatin matkailualueella Kainuussa
Hinta: Koulutuspaketti sisältää majoituksen, koulutuksen, ruokailut sekä ohjelman.
Hinta: 210 € / osallistuja. Keskuspuiston kamari kustantaa koulutukseen valituille rekisteröitymismaksun joko kokonaan tai osittain (osallistujamäärästä riippuen).
Haku koulutukseen: Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen Keskuspuiston kamarin puheenjohtaja Petri Pitkäselle petri.pitkanen@iki.fi 15.2.2012 mennessä.
Kamarin hallitus tekee kevään aikana päätöksen osallistujista (2-4 hlöä), jotka voivat rekisteröityä koulutukseen.
Osallistujaksi pääsemisestä sinulle lisätietoja antaa puheenjohtaja Petri Pitkänen ja Kajaanin järjestelytiimi.

Lisätietoja: http://kainuuopettaa.fi/strategia-abc/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.