SNKK kansallinen vuosikokous 20.-.22.4.2012

Aika
-
0:00 - 0:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
SNKK kansallinen vuosikokous 20.-.22.4.2012

Lappeenrannan Nkk, Energiaa! https://www.facebook.com/EnergiaaLappeenrannasta
ENERGIAA!

Yhdistettynä Nuorkauppakamaritoiminnan kulmakiviin:

.. YHTEISKUNTAAN. Kaiken elämän ja talouden kehittymisen perusedellytys jatkuvasti kehittyvässä ja alati muuttuvassa toimintaympäristössämme, ympäristöstä johtuvat kehittymispaineet ja suunnattomat tulevaisuuden mahdollisuudet. Miten vähemmän voi olla enemmän?

.. YRITYSTOIMINTAAN. Tartu voimaan ja tee tavoitteista totta ja enemmän. Kasva ja kehity virran mukana. Verkostoituminen tekee yksittäisistä kipinöistä vahvoja virtapiirejä. Aktivoidu ja vaikuta niin luot historiaa. Miten löytää suunta ja voima matkalla menestykseen?

.. IHMISIIN. Ihmisen, johtajan, yrittäjän, työntekijän, perheenjäsenen eteenpäin kannustava ja jaksamaan auttava elämän punainen lanka ja voimavara. Itsensä kehittämisen ja elämänlaadun parantamiseen luotaava voima. Miten me olemme yhdessä enemmän kuin sinä ja minä?

Vuosikokouksen teemaksi on valittu rohkea ja ajankohtainen aihepiiri. Teemasta riittää kaikille kaikkea. Kuitenkin meillä jokaisella on oma käsitys siitä, mitä energia on. Millainen on sinun energiasi ja mitä voit oppia meiltä muilta? Lappeenranta ja Imatra tunnetaan perinteisesti laajasta ja monipuolisesta metsäteollisuudestaan ja energiatuotannostaan. Vuosikokous tarjoaa erinomaisen tilaisuuden seurata kansainvälisesti merkittävän toimiala- ja painopistemuutoksen toteutumista ja kehittymistä Etelä-Karjalassa ja sen yritystoiminnassa. Lisäksi kokouspaikaksi on valittu energia- ja ympäristöominaisuuksiltaan alansa edelläkävijä, joka tulee itse kokea. Kokouspaikan palvelut ja elämykset tarjoavat kaiken sen, mitä tarvitset henkilökohtaiseen uudistumiseen ja uuden energiasi löytämiseen ainutlaatuisessa seurassa.

Tule Lappeenrantaan – Löydä oma Energiasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.