Sisäinen yrittäjyys 4/4: Sisältömarkkinointi – miten rakennat asiantuntijan tunnusmerkit

Aika
10.12.2013
18:00 - 19:30
Kalenteri
Paikka
Kaisaniemenkatu 2 B
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Sisäinen yrittäjyys 4/4: Sisältömarkkinointi – miten rakennat asiantuntijan tunnusmerkit

 

Kaikki haluavat toimia asiantuntijoiden kanssa. Miten siis rakennat itsellesi asiantuntijuuden tunnusmerkit sisältömarkkinoinnin keinoin ja teet osaamisestasi tunnistettavaa? Asiantuntijan rooli tuo sinulle selkeää kilpailuetua ja luottamusta, auttaa sinua erottumaan kilpailijoista ja vahventaa nykyisiä asiakkuuksiasi sekä tuo  sinulle uusia asiakkuuksia.

Aika: tiistaina 10.12. klo 18:00-19:30
Paikka: Naisyrittäjyyskeskus, Kaisaniemenkatu 2 B, 2. krs, 00100 Helsinki.
Kouluttaja: Jarkko Kurvinen, Plutoni Oy.
Jarkko on markkinointitoimiston vetäjä, kouluttaja ja sisältömarkkinoija. Jarkko on erikoistunut verkkoliiketoimintaan, sähköiseen markkinointiin sekä sosiaalisiin medioihin. Hän on toinen Kultasulka-palkitun Blogimarkkinointi-kirjan kirjoittajista ja kirjoittaa juuri toista kirjaansa Mielipidejohtaja (Talentum, 2014). Lue Jarkon artikkeli tästä: http://www.taloussanomat.fi/kumppaniblogit/2013/08/12/ala-mielipidejohtajaksi/201311122/322
Lisätietoja: IND Susanna Valkeus, puh. 050-3055995 tai ind@keskuspuisto.org

Koulutus on maksuton ja avoin alueelle A.

Sisäistä yrittäjää luonnehditaan itseohjautuvana henkilönä, jota ajaa sisäinen motivaatio suoriutua työstään vastuullisesti ja yrittäjämäisellä draivilla. Sisäinen yrittäjä tarkastelee kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita sekä asettaa tavoitteita työlleen. Työelämän epävarmassa huomisessa yrittäjämäistä otetta työntekoon kaivataan – yhä useampi työnantaja haluaa palkata listoilleen sisäisen yrittäjän. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin neliosaisen Sisäinen yrittäjyys –koulutussarjan tarkoituksena on herätellä sisäistä yrittäjäämme. Sarja soveltuu yhtä hyvin yrittäjille, johtajille kuin palkkatyöntekijöille.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.