Sisäinen yrittäjyys 2/4: Työelämän vaikutusvuoro – kohtaamisesta vuorovaikutukseen!

Aika
28.05.2013
18:00 - 20:15
Kalenteri
Paikka
Kaisaniemenkatu 2 B
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
Sisäinen yrittäjyys 2/4: Työelämän vaikutusvuoro – kohtaamisesta vuorovaikutukseen!

Meissä ihmisissä on monenlaisia sävyjä. On jokaisen omat, henkilökohtaiset sävyt sekä muiden mukanaan tuomat ja meihin heijastamat sävyt. Tästä sävyjen paletista muodostuu sävyjen kirjo, säväyttämö. Joskus monenlaiset sävyt sädehtivät ja loistavat kirkkaasti rinnakkain toistensa kanssa, sulassa sovussa, vahvistaen toistensa hyviä puolia, mutta joskus taas toiset sävyt jättävät toisia sävyjä varjoonsa. Kullekin sävylle täytyisi olla oma vaikutusvuoronsa – aika, jolloin hän saisi olla positiivisessa vuorovaikutuksessa muiden sävyjen kanssa.

Työelämän vaikutusvuoro – kohtaamisesta vuorovaikutukseen! -koulutuksessa keskitymme vuorovaikutuksen perusteisiin ja teemoihin positiivisesta näkökulmasta käsin. Perehdymme muun muassa läsnäoloon, kohtaamiseen, vaikuttamiseen ja vaikuttumiseen sekä sanoman kohdentamiseen. Koulutus toteutetaan osallistavana, aktiivisena ja toiminnallisena, ja se sisältää runsaasti harjoitteita sekä reflektoivaa keskustelua.Koulutuksen sisältö kohdistuu työelämän tarpeisiin. Vuorovaikutuksen perusteet on hyvä olla kunnossa myös arkielämässä. Voitkin soveltaa koulutuksessa käsiteltäviä asioita jatkossa niin työ- kuin arkielämään. Tule siis rohkeasti mukaan!

Aika: tiistaina 28.5.2013 klo 18:00-20:15
Paikka: Naisyrittäjyyskeskus, Kaisaniemenkatu 2 B, 2. krs, 00100 Helsinki.
Kouluttaja: VTM, draamaohjaaja Tuulikki Harju-Hytönen/Säväyttämö
Lisätietoja: IND Susanna Valkeus, puh. 050-3055995 tai ind@keskuspuisto.org

Koulutukseen mahtuu max. 16 henkilöä, joten varaathan paikkasi nopeasti! Mikäli olet ilmoittautumisestasi huolimatta estynyt pääsemästä koulutukseen, ilmoitathan siitä viimeistään edellisenä päivänä klo 20:een mennessä Susannalle. Myöhään perutusta/peruuttamatta jätetystä käyttämättömästä koulutuspaikasta peritään 10€ maksu.

Sisäistä yrittäjää luonnehditaan itseohjautuvana henkilönä, jota ajaa sisäinen motivaatio suoriutua työstään vastuullisesti ja yrittäjämäisellä draivilla. Sisäinen yrittäjä tarkastelee kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita sekä asettaa tavoitteita työlleen. Työelämän epävarmassa huomisessa yrittäjämäistä otetta työntekoon kaivataan – yhä useampi työnantaja haluaa palkata listoilleen sisäisen yrittäjän.Keskuspuiston Nuorkauppakamarin neliosainen Sisäinen yrittäjyys –koulutussarja soveltuu yhtä hyvin yrittäjille, johtajille kuin palkkatyöntekijöille.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.