Sisäinen yrittäjyys 2/4: Kohtaamisesta vuorovaikutukseen

Aika
30.09.2013
18:00 - 19:30
Kalenteri
Paikka
Kaisaniemenkatu 2 B
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Sisäinen yrittäjyys 2/4: Kohtaamisesta vuorovaikutukseen

Me ihmiset olemme kaikki erilaisia. Tämä heijastuu myös keskinäiseen vuorovaikutukseemme. Vuorovaikutus = vaikutusvuoro!

Kohtaamisesta vuorovaikutukseen! -koulutuksessa keskitymme vuorovaikutuksen perusteisiin ja teemoihin positiivisesta näkökulmasta käsin. Perehdymme muun muassa läsnäoloon, kohtaamiseen, vaikuttamiseen ja vaikuttumiseen sekä sanoman kohdentamiseen. Koulutus toteutetaan osallistavana, aktiivisena ja toiminnallisena, ja se sisältää runsaasti harjoitteita sekä reflektoivaa keskustelua.

Koulutuksen sisältö kohdistuu työelämän tarpeisiin. Vuorovaikutuksen perusteet on hyvä olla kunnossa myös arkielämässä. Voitkin soveltaa koulutuksessa käsiteltäviä asioita jatkossa niin työ- kuin arkielämään. Tule siis rohkeasti mukaan!

Aika: maanantaina 30.9. klo 18:00-19:30
Paikka: Naisyrittäjyyskeskus, Kaisaniemenkatu 2 B, 2. krs, 00100 Helsinki.
Kouluttaja: VTM, draamaohjaaja Tuulikki Harju-Hytönen/Säväyttämö
Lisätietoja: IND Susanna Valkeus, puh. 050-3055995 tai ind@keskuspuisto.org

Sisäistä yrittäjää luonnehditaan itseohjautuvana henkilönä, jota ajaa sisäinen motivaatio suoriutua työstään vastuullisesti ja yrittäjämäisellä draivilla. Sisäinen yrittäjä tarkastelee kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita sekä asettaa tavoitteita työlleen. Työelämän epävarmassa huomisessa yrittäjämäistä otetta työntekoon kaivataan – yhä useampi työnantaja haluaa palkata listoilleen sisäisen yrittäjän.

Keskuspuiston Nuorkauppakamarin neliosainen Sisäinen yrittäjyys –koulutussarja soveltuu yhtä hyvin yrittäjille, johtajille kuin palkkatyöntekijöille.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.