Sisäinen yrittäjyys 1/4: Johdatus itsensä johtamiseen

Aika
11.02.2013
18:00 - 19:30
Kalenteri
Paikka
Kaisaniemenkatu 2 B
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Sisäinen yrittäjyys 1/4: Johdatus itsensä johtamiseen

Nykypäivän yhteiskunnassa itsensä johtaminen on avain omaan henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Koulutus on johdatus itsensä johtamiseen ja tarkastelemme muutamia itsensä johtamisen perusteemoja, kuten  henkisen hyvinvoinnin perusteet, luovuus, kuunteleminen, tiedostaminen, ego ja läsnäolo. Vaikka koulutuksen näkökulmana on työelämä, johtaminen ja hyvä henki tiimissä, keskiössä on yksilö eli sinä itse.

Tule koulutukseen avoimin mielin ja vaikkei itsensä johtamista voikaan opettaa, saatat silti parhaimmillaan itse oppia ja oivaltaa jotain juuri sinulle oleellista oman itsesi johtamisesta. Koulutus on vuorovaikutteinen ja sisältää harjoitteita sekä runsaasti keskustelua. Joten varaudu jakamaan myös omia näkemyksiäsi sekä kokemuksiasi – toki siinä määrin kuin itse koet mukavaksi ja luontevaksi. Johda siis itsesi tähän koulutukseen!

Aika: maanantaina 11.2.2013 klo 18:00-19:30. Paikka: Naisyrittäjyyskeskus, Kaisaniemenkatu 2 B, 2. krs, 00100 Helsinki. Kouluttaja: Kristian Jaakkola, JCI Trainer, yrittäjä, johtaja, liikkeenjohdon konsultti, esimies ja valmentaja.

Lisätietoja: IND Susanna Valkeus, puh. 050-3055995 tai susanna.valkeus@hotmail.com Koulutukseen mahtuu max. 16 henkilöä, joten varaathan paikkasi nopeasti! Mikäli olet ilmoittautumisestasi huolimatta estynyt pääsemästä koulutukseen, ilmoitathan siitä viimeistään edellisenä päivänä klo 20:een mennessä Susannalle. Myöhään perutusta/peruuttamatta jätetystä käyttämättömästä koulutuspaikasta peritään 10€ maksu.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.