ONLINE-koulutus: Miten motivoit ja motivoidut

Aika
04.05.2020
17:30 - 20:30
Kalenteri
Paikka
00100
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
ONLINE-koulutus: Miten motivoit ja motivoidut

Päivitys 21.3.: kyseessä on online-koulutus Teamsilla.

Keskuspuisto järjestää motivointikoulutuksen, jonka keskustelut perustuvat EASI -persoonallisuustestiin. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä testin tekemistä.

Kouluttajana toimii kamarin jäsen Freya Böök, joka on Master Suomi Oy:n kouluttama, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n EASI trainer, työnohjaaja ja henkilöstöhallinnon asiantuntija.

Koulutus järjestetään Helsingissä. Lisätietoja  testistä ja muista yksityiskohdista pian! Tapahtuman löydät myös Facebookista tämän linkin takaa.

EASI -persoonallisuustesti on käyttäytymis- ja motivaatiokartoitus, jonka kautta saat tietoa

  • tyypillisestä toiminnasta ja käyttäytymisestä
  • motivaatiosta
  • vahvuuksista ja riskeistä
  • vuorovaikutuksesta ja vuorovaikutustyyleistä
  • oppimisesta
  • ja kehityspotentiaalista.

EASI perustuu Big Five -persoonallisuusteoriaan, joka on pohjana kaikissa markkinoille tulevissa testeissä. EASI perustuu nykyaikaiseen käsitykseen ja tutkimustietoon ihmisten käyttäytymisestä. Fokuksessa on testitulosten sijaan se, mitä tiedolla tehdään. Tämä tarkoittaa sitä, että päästään nopeasti keskustelemaan erilaisuudesta ja miten sitä voisi hyödyntää tiimissä. Raportti tuottaa monipuolisesti tietoa ja sisältää kehitysehdotuksia siihen, miten henkilökohtaista työskentely- ja vuorovaikutustyyliä voi kehittää. EASI on oivallinen väline erityisesti tiimityön kehittämiseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.