ONLINE: JCI Discover -koulutus

Aika
10.11.2020
17:00 - 20:00
Kalenteri
Kategoria
ONLINE: JCI Discover -koulutus

Tässä on mahdollisuutesi kouluttaa itsesi JCI:n ytimeen entisen aluehjohtajamme rautaisella kokemuksella!

 

Nuorkauppakamaritoiminnan ”peruskurssilla” perehdytään JCI:n olemassaolon tarkoitukseen. Ryhmäaktiviteettien ja keskustelujen kautta tutustutaan JCI:n arvoihin ja missioon. Lisäksi pohditaan, millaisia johtajuustaitoja nuorkauppakamarissa voi kehittää ja kuinka voimme vaikuttaa muuttuvaan maailmaan kestävällä tavalla. Tämä koulutus korvasi Free courses-kategoriaan siirretyt Achieven ja Impactin syksyllä 2020.

Kurssin kouluttajana on Lauri Tolvas, jolla on laaja kokemus erilaisten ryhmien kouluttamisesta sekä työelämässä että Nuorkauppakamarissa. Lauri on töissä OP Ryhmässä, jossa hän johtaa vakuudettomien kuluttajaluottojen liiketoimintaa. Nuorkauppakamarissa Lauri on ollut mm. Helsingin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja vuonna 2016 ja A alueen aluepäällikkö vuonna 2017. Laurin koulutuksia on kiitetty eri näkökulmien monipuolisesta käsittelystä ja osallistujien aktiivisesta mukaan ottamisesta.

Koulutus toteutetaan Teamsilla online-koulutuksena, se kestää noin 3 tuntia ja koulutukseen mahtuu korkeintaan 16 henkilöä.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.