Puhujavieras: Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen

Aika
02.04.2019
17:30 - 19:30
Kalenteri
Kategoria
Puhujavieras: Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen

Tule tapaamaan ja keskustelemaan valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen kanssa Keskuspuiston järjestämään puhujavieras-iltaan tiistaina 2.4 klo 17.30.

Mitä valtakunnansyyttäjän työtehtävään kuuluu? Valtakunnansyyttäjä johtaa ylimpänä syyttäjänä syyttäjälaitosta. Valtakunnansyyttäjä toimii syyttäjänä asioissa, jotka hänelle lain mukaan kuuluvat tai jotka hän ottaa käsiteltävikseen. Valtakunnansyyttääjä päättää muun muassa syyttäjän valituslupahakemuksen jättämisestä sekä syyttäjien edustamisesta korkeimmassa oikeudessa. Tehtäviin kuuluu myös edistää syyttäjäntoiminnan oikeudellista laatua ja yhdenmukaisuutta, nimittää kihlakunnansyyttäjät, osallistuu lainsäädännön kehittämiseen, antaa yleisiä ohjeita syyttäjille ja valvoo alaisiaan syyttäjiä.

Raija Toiviainen tulee kertomaan lisää työstään ja nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä kysymään valtakunnansyyttäjän virasta Raijalta itseltään. Lisätietoja tapahtumapaikasta tulee myöhemmin, mutta voit varata paikkasi jo nyt.

Osallistujamäärä on rajallinen, joten ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Jos et päässyt heti vakiolipulla mukaan, kannattaa ottaa ”jonolippu” – viime hetken peruutuksia tulee aina. Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään mukaan, ilmoita siitä Hennalle (lom@keskuspuisto.org).

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Lipun tyyppi Paikkoja
Jonolippu
Vakio lippu