Puheenjohtajan syyspäivät 2020

Aika
11.09.2020
17:00 - 20:00
Kalenteri
Paikka
Tivolinkuja 1
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
Puheenjohtajan syyspäivät 2020
Tervetuloa viihtymään Puheenjohtajan syyspäiville Linnanmäelle perjantaina 11.9. klo 17-20! Tilaisuus aloitetaan Tivoli-salissa.
Jos tämä vuosi ei ole tarjonnut vielä riittävästi jännitystä ja käänteitä, nyt niitä saa lisää. Aloitamme illan rauhallisemmin tutustumalla Linnanmäen toimintaan, Keskuspuiston syksyn tarjontaan sekä verkostoitumalla uusien ja vanhojen kamarilaisten kanssa. Jännitys tiivistyy, kun päästään näkemään, ketkä jäsenistämme haluaisivat jatkaa kamariuraa ensi vuoden hallituksessa. Luvassa on siis pöydälle hyppyjä ja tällä kertaa odotetaan jännityksellä myös puheenjohtajan virasta kiinnostuneita kamarilaisia.
Illan toki kruunaa hauskanpito Linnanmäellä. Otamme mittaa leikkimielisessä Lintsi-kisassa kahden hengen tiimeissä viidessä eri lajissa. Tarjolla on pientä suolaista, joten ilmoitathan myös erityisruokavaliotoiveesi.
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille keskuspuistolaisille, jonka lisäksi myös avecit ja perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan. Erityisesti toivomme osallistumista niiltä henkilöiltä, jotka ovat hakemassa ensi vuoden hallitukseen. Ilmoittautuminen on sitova, koska paikkoja on rajoitetusti.
Ilmoittautuminen on nyt suljettu, mutta peruutuksia tulee yleensä muutamia. Ole yhteydessä LOM Emilia Haapaniemeen (puh. 040 716 3265 tai Fb), jos haluaisit vielä ilmoittautua tapahtumaan.
Tervetuloa jännittämään ja pitämään hauskaa!

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.