Myyntiworkshop

Aika
08.11.2017
17:30 - 20:00
Kalenteri
Paikka
Ratapihantie 13
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Myyntiworkshop

Myyntiworkshop

Me kaikki olemme myyjiä – myymme itseämme työhaastattelussa, omaa leffavalintaa puolisolle tai terveellistä ruokaa lapsellemme. Moni meistä kuitenkin kammoksuu myyntiä – jo sana ‘myynti’ tuo kylmät väreet ja ajatuksen “eihän minusta ikinä myyjää tule”. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä eroon tästä tunteesta, astua epämukavuusalueellesi ja oppia myyntiä turvallisessa ympäristössä.

Myyntiworkshopia vetävät PuskaPromotionin Doris Tuohimaa ja Mimosa Sukanen, joilla on vuosien kokemus myynnistä.

Doris Tuohimaa on PuskaPromotionin perustaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja. Hän on European Sales Competition 2014 hopeamitalisti ja Haaga-Helian myyntityön alumni, joka valmistui vuoden etuajassa luokkansa priimuksena. Doris on myös vuonna 2015 syntyneen tehotytön äiti ja itsekin oikea tehopakkaus, mukana niin monessa jutussa että heikompia hengästyttää ;). Doriksen tärkeimmät tärpit myyntiin ovat rohkeus, itsevarmuus ja yllättävät luovat ideat.

Mimosa Sukanen on PuskaPromotionin perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja. Hän on European Sales Competition 2015 finalisti (4. sija) ja Haaga-Helian myyntityön alumni. Mimosa on jämäkkä johtaja, todellinen boss lady, joka ei epäröi klousata diiliä. Mimosan tärkeimmät tärpit myyntiin ovat proaktiivisuus, pitkäjänteisyys ja asiakkaan johtaminen tapaamisissa.

Doris on myös Kasva! -vaalikokouksen myyntipäällikkö, joten halutessasi voit päästä harjoittelemaan uusia taitoja loistavan mentorin kanssa ihan käytännössä. Lisätietoa myynnin tekemisen mahdollisuuksista vaalikokoukseen saat suoraan Dorikselta.

Huom! Vaikka Doris onkin vaalikokouksen myyntipäällikkö, koulutus on tarkoitettu jokaiselle meistä, ei vain vaalikokouksen myynnistä kiinnostuneille. Me kaikki tarvitsemme myyntitaitoja!

Ilmoittautuminen päättyy 6.11.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.