Mini-KePu Sail

Aika
21.09.2019 - 22.09.2019
Koko päivä
Kalenteri
Kategoria
Mini-KePu Sail
KepuSail 2019 on tänä vuonna Mini-KePu Sail, sillä matkaan lähdetään vain yhden veneen voimin. Purjehdus tapahtuu kahden päivän purjehduksena la 21.9. – su 22.9., toki sää- ja meriolosuhteet huomioiden. Kokoontuminen lauantaiaamuna klo 9:30 Lauttasaaressa. Purjehdus suuntautuu oletettavasti länteen mutta reitti tarkennetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa.
Purjehdustapahtumaan on tarjolla kolme gasti-paikkaa, joten ilmoittauduthan mukaan ripeästi. Merihenkinen yöpyminen ja ruokailut veneessä ja/tai laiturissa. Reissun kipparina toimii jäsen Ilkka Kauhanen. Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen, mutta tavoitteena on tutustua pieteetillä purjehduksen saloihin :).
Osallistumismaksu tarkennetaan venekunnan pääluvun mukaisesti ilmoittauttumisen päätyttyä 17.9., sis. ruokailut, laiturimaksut, ym. Maksu tapahtuu paikan päällä.
Huom. lisätiedot kenttään voit kirjata erityisruokavaliot, sekä toiveen päästä mukaan vain lauantain päiväpurjehdukseen. Lisätietoja purjehduksesta antaa Ilkka Kauhanen +358 50 331 1444.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.