Menestyksen avaimet – tunne vuorovaikutustaitosi ja kokoa oma unelmatiimisi!

Aika
05.05.2014
17:00 - 20:30
Kalenteri
Paikka
Töölönkatu 51
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Menestyksen avaimet – tunne vuorovaikutustaitosi ja kokoa oma unelmatiimisi!

Menestyvä tiimi vaatii erilaisia persoonallisuuksia

Avain menestyneeseen vuorovaikutukseen ja tiimityöhön ei välttämättä piile siinä, että kokoat ympärillesi itsesi kaltaisia ihmisiä. Pahimmillaan se ei toimi lainkaan ja johtaa epäonnistumiseen. Toimiva tiimidynamiikka vaatii ryhmään erilaisia persoonallisuuksia, joiden vahvuudet täydentävät toisiaan.

Saat henkilökohtaisen vuorovaikutusarvion

Keskuspuiston nuorkauppakamarin toukokuun koulutuksessa pääset tekemään henkilökohtaisen vuorovaikutusarvion. Kuulet omat vahvuutesi, ja mitä sinun kannattaa ottaa huomioon toimiessasi muiden kanssa. Opit ymmärtämään, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon rakentaessasi omaa unelmatiimiäsi – miksi erilaisuus on rikkaus ja avain menestykseen.

Koulutuksen paikka ja ajankohta
Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51
Maanantai 5.5.2014
Klo 17:00-17:30 Ilmoittautuminen
Klo 17:30-20:30 Koulutus

Koulutus on maksuton. Ota huomioon, että koulutukseen ei sisälly ruokatarjoilua. Korjaamon baarista on mahdollisuus ostaa ruokaa ja juomaa.

Kouluttajana toimii Riitta SaarikangasRiitta_Saarikangas

Riitta Saarikangas on markkinointivaikuttaja, ja viestinnän ammattilainen, joka on jo vuosien ajan puhunut ja kouluttanut eri puolilla Suomea ja maailmaa. Hänellä on kokemusta sadoista organisaatioista ja kymmenistätuhansista ihmisistä. Siksi hän tietää, että yksi menestymisen kulmakivistä on kyky vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa.

Ilmoittautuminen on päättynyt ja koulutus on täynnä. Voit kysellä mahdollisia peruutuspaikkoja Leenalta: ind@keskuspuisto.org, p. 050 58 68 582

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.