Menesty työnhaussa -koulutusbrunssi

Aika
28.10.2017
11:00 - 15:00
Kalenteri
Paikka
Mariankatu 13 B
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Menesty työnhaussa -koulutusbrunssi

Hei sinä uraorientoitunut ja menestyksennälkäinen nuorkauppakamarilainen!

Suunnittelet ehkä työurallasi seuraavia askeleita, katselet työpaikkailmoituksia tai suunnittelet uran ja osaamisen kehittämistä nykyisessä organisaatiossasi. Olit mahdollisesti viime keväänä Helsingin Nuorkauppakamarin supersuositullaa Vahvista henkilöbrändiäsi -koulutusbrunssilla ja haluaisit kuulla ja oppia samaan aihepiiriin lisää? Tahdot selviytyä tulevista rekrytointihaasteistasi hyvin ja saada varmuutta sekä apuvälineitä tavanomaisiin tilanteisiin.

Lauantaina 28.10. klo 11-15, siis juuri ennen pääkaupunkiseudun kamareiden halloween-juhlia, Helsingin ja Keskuspuiston Nuorkauppakamarit järjestävät Ravintola Qulmassa rekrytointiaiheisen koulutusbrunssin, jossa aiheina ovat suorarekrytointi sekä työhaastattelussa menestyminen. Kouluttajina toimivat kokenut henkilöstöalan moniottelija, ManpowerGroupin aluepäällikkö Tuuli Lamminmäki sekä kokenut esimies ja rekrytoija, VP Marketing Kati Litmanen

Koulutusbrunssin hinta on 35 € ja ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu seuraavan Holvin kautta.
Koska koulutusbrunssin kustannukset ovat kiinteitä ja uponneita, ilmoittautuminen sekä vastuu osallistumismaksusta on sitova, ellei peruutusta tehdä 21.10. mennessä. (Holvissa on toistaiseksi väärä päivämäärä :))

Katso Facebook-tapahtuma.

Lisätietoja:

Minna Vuolanto
minna.vuolanto@gmail.com / 0405434145

Heikki Liukkonen
ind@jcihelsinki.fi / 0405324924