Koulutus – Etäjohtaminen ja hajautetut tiimit

Aika
18.06.2019
17:30 - 19:30
Kalenteri
Paikka
Simonkatu 6
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
Koulutus – Etäjohtaminen ja hajautetut tiimit

Työskenteletkö hajautetussa tiimissä, jossa työkaverisi saattavat olla jopa toisella puolella maailmaa? Oletko työsi puolesta liikkeellä paljon ja hoidat töitäsi milloin kahvilasta tai junasta? Istutko avokonttorin sijaan kotona oman työpöydän ääressä?


Hajautetusti toimiva tiimi voi olla yhtä tehokas ja tuloksellinen kuin samassa toimistossa työskentelevä tiimikin. Tärkeää on ymmärtää hajautetun tiimityön kompastuskivet ja mistä mahdolliset haasteet johtuvat, jotta niitä voidaan ennalta ehkäistä tai puuttua ajoissa.

Olitpa vastuussa hajautetun tiimin johtamisesta tai vain sen jäsen, tässä koulutuksessa saat eväitä hyvään etäjohtamiseen, työskentelyyn hajautetussa tiimissä, yhteisöllisyyden ylläpitämiseen ja yhteistyön kehittämiseen tiimissä.

Illan valmennuksen sisältö:
– Johdanto aiheeseen
– Etäjohtaminen vs. lähijohtaminen
– Mahdollisuudet ja haasteet
– Hyvän etäjohtamisen kulmakivet
– Luottamus, arvostus ja avoimuus
– Pelisäännöt helpottavat yhteistyötä
– Etäjohtaminen ja esimiehen muuttuva rooli
– Yhteisöllisyyden ylläpitäminen
– Keinoja ja työvälineitä tehokkaaseen johtamiseen

Kouluttajana toimii etäjohtamisen valmentaja Sanna-Riikka Valtonen Timanttia Consulting Oy:stä, joka on kerryttänyt yli 10 vuoden kokemuksen etäjohtamisesta sekä vuorotyön johtamisesta vähittäiskaupan parissa. Tällä hetkellä hän työskentelee kansainvälisesti hajautetussa tiimissä tehden etätöitä kotitoimistosta. Sanna-Riikka on valmentanut useita vuosia esimiehiä mm. johtajuus- ja vuorovaikutustaidoissa. Nykyisessä työssään hän vastaa koko Suomen kattavan yrittäjäverkoston myynti- ja johtamistaitojen valmentamisesta. Sanna-Riikka on Oulun Nuorkauppakamarin jäsen ja senaattori #77780.

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen 14.6.2019 mennessä TÄSTÄ.

Koulutus on maksuton ja avoin nuorkauppakamarilaisille. No show tapauksissa perimme 10€ maksun.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Havis Amandan Nuorkauppakamarin koulutuskoordinaattori Marianne Kuusijärvi, marianne.kuusijarvi@gmail.com.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Havis Amandan Nuorkauppakamari ja Keskuspuiston Nuorkauppakamari.