Kiireetön ilta Eheydessä – irti stressistä läsnäolon avulla

Aika
09.12.2016
17:30 - 19:30
Kalenteri
Paikka
Malmin raitti 17 b
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Kiireetön ilta Eheydessä – irti stressistä läsnäolon avulla

olisiko_aika_pysahtya

 

Teemoja: Työhyvinvointi; omat voimavarat, yhteistyö, myötätunto, itsemyötätunto, vuorovaikutus, stressinhallinta

 

 

– Haluatko tutkia, miten läsnäolotaidon harjoittaminen tarjoaa helpotusta kiireelle ja avaa oven myötätuntoiselle yhteistyölle?

– Miten työ voi toimia hyvinvoinnin lähteenä?

– Oletko kiinnostunut luomaan työyhteisöön tilaa, jossa voi vapautua urautuneista ajattelu- ja toimintatavoista sekä pakonomaisesta suorittamisesta?

– Haluatko synnyttää läsnäolon kohtaamiskulttuuria, jossa ymmärrys, vastuullisuus ja keskittyminen ovat läsnä?

Harjoittelemme itsen ja toisen kuuntelutaitoa sekä kykyä vapautua lukitsevista ajattelu- ja toimintatavoista ja tehdä tilaa uudelle. Työhyvin- tai pahoinvointi heijastuu aina myös muuhun elämään.

Kiireetön iltapäivä –tilaisuus sisältää Mindfulness-harjoituksia, teoria-osuuden mindfulnessista, myötätunnosta, stressinhallinnasta, sekä muita ohjattuja harjoituksia sekä tarjoilun. Kerromme myös, miten työyhteisö voi hyödyntää hyvinvointipalveluitamme. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuteen otetaan max 16 henkilöä.

Illan ohjaajat:

VTM Henna Tarjanne-Lekola on toiminut yrittäjänä vuodesta 2010 ja tällä hetkellä hän vastaa Eheys-keskuksen toiminnasta. Hänen elämään on aina kuulunut liike ja vuorovaikutus. Takana on yli 15 vuoden kokemus viestinnän, vuorovaikutuksen, hyvinvoinnin ja eheyttävän liikkeen parissa.

Mindfulness-ohjaaja Hanna Vesalainen Psykologia ja ihmisen mieli ovat kiinnostaneet Hannaa lapsuudesta saakka. Hän on perehtynyt opinnoissaan ja työssään kognitiivisiin terapiamalleihin, joissa painotuksena on erityisesti tietoisuus- ja myötätuntotaidot. Keho on viisas ja se on aina kertonut, kun on ollut aika vaihtaa suuntaa. Asiakkuuspäällikön työ vaihtui mindfulness-ohjaaksi ja astangajooga lempeään ja hitaaseen asahiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Taina Baxter, lom@keskuspuisto.org, 044-0827944

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.