Keskuspuiston yhteinen etätyöpäivä

Aika
15.10.2019
8:30 - 17:00
Kalenteri
Paikka
Pohjoisesplanadi 39
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
Keskuspuiston yhteinen etätyöpäivä

Tervetuloa nuorkauppakamarilaisten yhteiseen etätyöpäivään tiistaina 15.10!

Technopoliksen UMA Workspace on luvannut avata meille ovensa ja päästää nuorkauppakamarilaiset viettämään yhteistä etätyöpäivää. Tarjolla on talon puolesta aamiainen sekä kierrätys UMAn tiloissa. Käytössä meillä on yksi neuvotteluhuone, missä voimme päivän aikana järjestää sparrauksia, workshopeja tai muita kokoontumisia. Lisäksi nuorkauppakamarilaiset saavat vapaasti käyttää UMAn yhteisiä tiloja työntekoon.

Päivän aikataulu:

  • Saapuminen kello 8:30; (hyvä huomioida että sisälle ei pääse ennen kello 8:30) Kirjatalon Keskuskadun sisäänkäynnistä kultaisilla hisseillä 3.krs. Pidämme oven auki kello 9 asti. Kultaiset hissit ovat sisätiloissa Starbucksia vastapäätä. Kulkeminen päivällä tapahtuu Kirjatalon/Akateemisen kirjakaupan läpi, rullaportaita pitkin 3.krs.
  • Aamiainen 8.30-9.00; UMA Workspace tarjoaa aamiaisen ja kertoo lisää tiloistaan.
  • Työskentelyä 9.00-12.00
  • Lounas 12.00-13.00; Halutessasi voit osallistua nuorkauppakamarilaisten yhteiselle lounaalle.  Ilmoita halukkuudestasi osallistua lounaalle ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Loppupäivä työskentely

Onko sinulla joku työhön liittyvä aihe, mitä haluaisit jakaa muiden nuorkauppakamarilaisten kanssa tai mihin kaipaisit sparrausta? Aihe voi liittyä esim. oman osaamisen jakamiseen, neuvon kysymiseen muilta tai sparrausta työelämään liittyviin teemoihin. Kerro aiheestasi ilmoittautumisen yhteydessä ja mihin aikaan päivästä sinulle sopisi käydä sitä läpi. Kesto max. 30 minuuttia.

Paikkoja on vain 20, joten ilmoittaudu heti mukaan. Paikkojen rajallisuuden vuoksi toivomme, että osallistujat hyödyntäisivät työskentelytiloja koko työpäivänsä ajan eivätkä lähtisi kesken päivän. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti vain nuorkauppakamarin jäsenille. Jos haluat osallistua tapahtumaan, mutta et ole vielä jäsen, ota yhteyttä jäsenvastaavaan Helena Rebaneen helena.rebane@jci.fi.

UMA Workspace on Technopoliksen coworking-tilojen verkosto. UMA tarjoaa coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin liikekeskustoissa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Asiakkaat voivat työskennellä tehokkaasti ja joustavasti joko omissa pientoimistoissaan tai osana avointa työyhteisöä.

Pääkaupunkiseudulla on tällä hetkellä kaksi UMA Workspace -työtilaa: UMA Esplanadi Helsingin keskustan sydämessä Akateemisen kirjakaupan yläkerrassa sekä hiljattain avattu UMA Teurastamo kehittyvässä Kalasatamassa. Lisäksi vuodenvaihteessa ketju laajenee Espooseen, jossa avautuu uusi UMA Keilaniemi.

Osallistujamäärä tapahtumaan on rajallinen, joten ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoita osallistumisen yhteydessä haluatko mukaan yhteiselle lounaalla sekä aiheesi, jos haluat käyttää 30 minuutin workshopin/sparrauksen.  Jos et päässyt heti vakiolipulla mukaan, kannattaa ottaa ”jonolippu” – viime hetken peruutuksia tulee aina. Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään mukaan, ilmoita siitä Hennalle (lom@keskuspuisto.org).

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.