Keskuspuiston LaaS lanseeraus Vincitillä

Aika
11.02.2020
17:30 - 19:30
Kalenteri
Paikka
John Stenbergin ranta 2
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
Keskuspuiston LaaS lanseeraus Vincitillä

Tervetuloa vuoden mielenkiintoisimpaan lanseeraustilaisuuteen nuorkauppakamaririntamalla. Olemme kahden ensimmäisen kamarin joukossa ottamassa käyttöön Vincitin supersuosioon noussutta LaaS (Leadership as a Service) -palvelua, jonka avulla pystymme tarjoamaan omille jäsenille entistä enemmän mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sekä oman osaamisemme hyödyntämiseen.

Tilaisuuden agendalla on tutustua Vincitiin ja heidän kehittelemäänsä LaaS-palveluun, johon olemme parhaillaan luomassa omat palvelut kamarilaistemme käyttöön. Samassa tilaisuudessa lanseeraamme myös ensimmäisen oman palvelumme Masterclassin. Masterclassin ideana on, että Keskuspuiston omat huippuammattilaiset jakavat parasta osaamistaan erilaisten kokonaisuuksien muodossa. Myös näiden Masterclassien esittelyjä pääset kuulemaan paikan päällä.

Tule siis paikalle ti 11.2. ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa uusia palveluita käyttöösi. Tilaisuus järjestetään Vincitin uusissa Hakaniemen tiloissa ja tarjolla on myös pientä purtavaa, joten ilmoittauduthan perjantaihin 7.2. mennessä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille koejäsenille, jäsenille, kunniajäsenille sekä senaattoreille. Myös kaikki A-alueen nuorkauppakamarilaiset ovat lämpimästi tervetulleita!

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.