KePu Sail 2020

Aika
12.09.2020 - 13.09.2020
10:00 - 16:00
Kalenteri
Kategoria
KePu Sail 2020

Nyt on tarkoitus järjestää perinteikästä purjehdustapahtumaamme isolla otteella ja saada mahdollisimman moni kamarilainen mukaan tutustumaan veneilyyn ja samalla viettämään aikaa yhdessä yön yli kestävässä tapahtumassa.

Tänäkin vuonna lähdetään purjehtimaan keskuspuistolaisten voimin Helsingin edustalle. Purjeet nostetaan ylös la 12.9. klo 10 ja paluu on seuraavana päivänä 13.9. n. klo 16. Yöpyminen tapahtuu veneissä Vasikkasaaren edustalla ja illallista syödää omakustanteisesti Gula Villanissa. Osallistumismaksu 50€/hlö (sis. aamupala, välipalat ja venekulut) ja paikkoja vain 8 kpl. Lisäksi omia juomia voi ottaa mukaan (pl. punaviini). Myös päiväosallistuminen (moottoriveneellä) on mahdollista, jolloin osallistumismaksu on 20€/hlö ja paluu Vasikkasaaresta tapahtuu illalla joko taksiveneellä (n. 15€/hlö) tai osallistujaveneen kyydillä. Päiväliput tulossa myyntiin, kunhan paikkojen määrä saadaan vahvistettua.

Ilmoittautuminen on auki, tässä linkki Holviin.

Purjeveneitä kipparoivat ainakin keskuspuistolaiset Ilkka Kauhanen sekä Tuomo Lehtinen, ja yhteyshenkilönä toimii LOM Emilia Haapaniemi (puh. 040 716 3265). Tapahtuma on tarkoitettu kaikille keskuspuistolaisille ja heidän aveceilleen.

Tehdään viikonlopusta ikimuistoinen!

PS. Etsinnässä on vielä lisää veneenomistajia tai-vuokraajia, joten jos haluavat lähteä mukaan purjehdukselle omalla veneelläsi, ilmoita itsesi kippariksi tämän vuoden KePu Sailille tästä linkistä.