KePu Prinsessa- ja Prinssipäivä 1.10.‏

Aika

0:00 - 0:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
KePu Prinsessa- ja Prinssipäivä 1.10.‏

Prinsessapäivä la 1.10. laajenee – ohjelmaa nyt myös Prinsseille ja aveceille!
Prinsessapäivän tarkoituksena on, että kamarimme naiset käyvät tutustumassa Helsingin keskustan juhlapukuliikkeisiin ja juhlapukuvalikoimaan.

Prinsessapäivän konseptia on nyt päätetty laajentaa niin että kaikki pääsevät nauttimaan iloisesta lauantaipäivästä ja vielä iloisemmasta illasta!

Naisille on tiedossa juhlapukukierros, jonka päätteeksi pyrimme järjestämään meikkausopastuksen kaikille halukkaille. Miehille on luvassa seuraava ohjelma:

VIP sneak preview: Nissan Leaf electric car – Future of car

Vuoden 2011 auto on nyt ennakkoon koeajettavana. Tämä on todellakin VIP-tilaisuus, koska lehdistön VIP edustajien lisäksi muille ei suomessa ole vielä ajoneuvoa esitelty.

Nyt Nissan Leafia on mahdollista koeajaa Prinsessa ja Prinssi-päivänä. Ilmoittaudu tapahtumaan pikaisesti. Jos haluat osallistua päivän aikana vain auton koeajoon, ilmoita se viestikentässä.

Yhteisenä iltaohjelmana järjestämme kaikille avoimen (Prinsessat & Prinssit + avecit) pokeri-illan. Pokeriturnauksia tullaan järjestämään kaksi, joista toinen on pelin jo tunteville ja toinen on aloittelijoille. Pokeri-iltaan voit siis osallistua tuntematta pelin sääntöjä entuudestaan – nyt on oiva tilaisuus oppia! Iltaa vietämme 007-hengessä Cocktail dress codea noudattaen.

Pokeriturnausten jälkeen siirrymme ravintola Teatteriin nauttimaan illallisen. Ilmoittaudu tapahtumaan NYT (kuitenkin viimeistään 23.9.) osoitteessa www.keskuspuisto.org/ilmo

Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä mihin kaikkiin aktiviteetteihin osallistut:

– päiväohjelma
– koeajo
– pokeriturnaus/koulutus
– illallinen Teatterissa

Lähetämme osallistujille lisätiedot erikseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.