KePu Piknik

Aika
11.08.2018
15:00 - 18:00
Kalenteri
Paikka
Keskuspuisto
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
KePu Piknik

Mikä on Keskuspuiston nuorkauppakamari ilman yhtään tapahtumaa Helsingin Keskuspuistossa? Tänä vuonna kokoonnumme kesälomien jälkeen 11.8 viettämään mukavaa aikaa yhdessä KePu Piknikillä Maunulan ulkoilumajan läheisyydessä. Tarkoitus on syödä ja juoda sekä leikkiä erilaisia puistoleikkejä. Mukaan voit ottaa vaikka koko perheen.

Tarjoilu

Piknikillä on tarjolla Kasva! -kokouksen olutta, joka on tehty heinä- ja elokuun aikana. Lisäksi jokainen voi tuoda mukanaan itselle sopivaa ruokaa ja juomaa.

Paikka

Piknik järjestetään Maunulan ulkoilumajan vieressä olevalla alueella, mistä löytyy pöytiä ja penkkejä. Siellä on myös pari keinua ja lentopallokenttä, mitä voimme hyödyntää. Jos sää ei ole kovin suotuisa piknikiä varten, voimme hyödyntää Maunulan ulkoilumajan katettu terassia.

Mitä tapahtuu

Piknikillä on mahdollisuus viettää aikaa kamariystävien kanssa rennossa ilmapiirissä sekä tutustua uusiin kamarilaisiin. Kerromme lisää myös syksyn tapahtumista ja totta kai pääset kuulemaan meidän vuoden tärkeimmästä tapahtumasta Kasva! -kokouksesta. Mukaan voi ottaa sopivaa piknikviihdettä, esim. mölkky tai frisbee. Ilmoita siinä tapauksessa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä, niin voimme koordinoida aktiviteetteja paremmin.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.