Koulutus: Kasvata myyntiä muuttuneessa maailmassa

Aika
30.09.2014
8:00 - 10:00
Kalenteri
Paikka
Vaisalantie 2
Espoo
Kategoria
Kartta latautuu...
Koulutus: Kasvata myyntiä muuttuneessa maailmassa

 

Yritätkö saada asiakasta ostamaan vai yrittääkö asiakas saada sinut myymään? Uusi ostaminen on muuttanut myynnin – tule kuulemaan miten.

Keskuspuiston nuorkauppakamarin ja Mercuri Internationalin yhteistyössä järjestämällä verkottumisaamiaisella keskustellaan muuttuneesta ostamisesta b-t-b-ympäristössä ja tämän vaikutuksesta tulevaisuuden myyntiin ja markkinointiin.

Tilaisuudessa käydään läpi Mercuri Internationalin tuore globaali selvitys ostamisen muutoksesta ja myynnin johtamisen nykytilasta. Se konkretisoi havainnollisesti myynnin kipupisteet ja menestysreseptit.

Aloitamme tiistaina 30.9.2014 klo 8.00-8:20 aamiaisen merkeissä. Paikkoja on rajoitettu määrä, varaa paikkasi ajoissa! Tapahtumercuri_grey_cmyk25webma on maksuton.

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvuun keskittynyt konsultointiyritys. Joka vuosi he auttavat lähes 15 000:tta yritystä yli 50 maassa toteuttamaan strategioita ja saavuttamaan parempia myyntituloksia. Tutustu yrityksen esittelyvideoon ja verkkosivuihin.

Kysy viime hetken paikkoja:
Leena Kähkönen
p. 050 58 68 582
ind@keskuspuisto.org

 

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.