Kansallinen vaalikokous – The Sauna Experience 14.-16.10.

Aika
-
0:00 - 0:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Kansallinen vaalikokous – The Sauna Experience 14.-16.10.

50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Jyväskylän Nuorkauppakamari kutsuu kaikki Suomen nuorkauppakamarilaiset viettämään kanssaan kansallista vaalikokousta 14.–16.10.2011.
Rekisteröintimaksu on 75 euroa. Käythän rekisteröitymässä pikaisesti osoitteessa www.thesauna.fi kohdassa ”Liput” ja ”Vaalikokousrekkarointi”. Majoitus varataan suoraan hotellista, ohjeet löytyvät nettisivuilta kohdasta ”Majoitus”

The Sauna Experience –vaalikokousta vietetään teemalla ”kansainvälisiä menestystarinoita rakentamassa”. Myös JCI World President Kentaro Harada tulee mukaan tapahtumaan. Maailman presidentin vierailu on Suomelle harvinaista herkkua ja kunnia-asia. Kokoukseen saapuu myös muita kv-vieraita mm. Colvin Houston ja Steven Wilson Skotlannista ja kansallisia puheenjohtajia Nordic maista. Kansainvälisyys on lähellä sinua!

Perjantaina on tarjolla teeman mukainen seminaaripaketti. Rekkarointimaksu sisältää sisäänpääsyn seminaariin nuorkauppakamarilaisille. Tämä paketti kannattaa myydä myös työnantajalle.

Lauantaina nuorkauppakamarilaisille on rakennettu oma olohuone – TSE-areena, jonne kaikki toiminnot ovat keskitetty. Areenalla voit seurata mm. debattia, Open Forumia, Tradeshowta ja yleensäkin vaalikokoushumua. Lauantain huippukohtana on Duudsoneiden Jarno Laasalan keynote-esitys, joka kertoo Duudsoneiden tiestä kansainväliseen menestykseen. Joten kannattaa tulla katsomaan!

Jyväskylässä on tarjolla kunnon löylyt – ei pelkkiä pyyhkeitä!

Sampo Kallunki
The Sauna Experience –Projektipäällikkö
Jyväskylän Nuorkauppakamari

GSM: +358 400 993310
saunamajuri(at)jcjyvaskyla.net
www.thesauna.fi
www.jcjyvaskyla.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.