Joulupuu-keräys 7.-20.12.

Aika
-
0:00 - 0:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Joulupuu-keräys 7.-20.12.

Tule mukaan Joulupuupäivystäjäksi 7-20.12.2011
Hei JC-ystävät,Nyt on tullut jälleen se aika vuodesta, jolloin pääset nostattamaan omaa ja muiden joulumieltä ilmoittautumalla Keskuspuiston nuorkauppakamarin organisoiman Joulupuu-keräyksen ständipäivystäjäksi. Toimi siis nopeasti ja varaa sopiva aika kalenteriisi jo hyvissä ajoin! 


Pääkeräyspisteemme ja ständimme sijaitsee tänäkin vuonna aivan Helsingin sydämessä, Forumin toisessa kerroksessa. Keräyspisteemme tulee olemaan miehitetty 7.-20.12. seuraavasti:ma-pe klo 17-20

la klo 10-18

su klo 12-18Joulukuuselle ovat ehdottoman tervetulleita päivystämään kamarien senaattorien, kunniajäsenten ja jäsenten lisäksi myös avecit, ystävät, sukulaiset ja tietysti kaikki potentiaaliset koejäsenet!Ilmoittautumiset päivystämiseen voi tehdä joko suoraan Google-kalenteriin:

https://calendar.google.com, käyttäjätunnus kepu.joulupuu ja salasana Joulupuu2011 tai

päivätoiveen/eiden kanssa: timnask80@gmail.com, 040-5768803.

Saat paluupostissa oman päivystysaikasi sekä ständipäivystäjän tietopaketin. Pyrimme siihen, että kuusella on koko ajan useampi henkilö. Jos estyt tulemasta, ilmoitathan siitä ajoissa allekirjoittaneelle.

Toivottavasti kaikki tulevat hankkimaan hyvän joulumielen hoitamalla ainakin yhden päivystysvuoron! Nähdään Joulupuulla!
yst.terv.

Tiina Naskali

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry
Joulupuu 2011 -tiimi


http://www.joulupuu.org/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.