Johdatus coachingiin -työpaja

Aika
28.08.2014
17:00 - 20:00
Kalenteri
Paikka
Töölönkatu 51
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Johdatus coachingiin -työpaja

Tule mukaan Keskuspuiston nuorkauppakamarin ja Helsingin nuorkauppakamarin yhteistyössä järjestämään Coaching-työpajaan!

Coaching on prosessi, jonka tavoitteena on kehittää, haastaa, tukea ja lisätä henkilön kykyä saavuttaa hänen täysi henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa kysymyksien ja muiden tekniikoiden avulla.

Työpajassa opit coachingista menetelmänä sekä tutustut tehokkaaseen coaching-tekniikkaan, jota pääset kokeilemaan jo työpajan aikana. Opit myös miten yhteys kahden ihmisen välillä muodostuu ja miten sitä voidaan hyödyntää yhteistyön luomiseksi erilaisten ihmisten kanssa.

Työpaja sopii kenelle tahansa, joka on kiinnostunut saamaan lisää työkaluja toisten auttamiseksi, johtamiseen sekä itsensä tuntemiseksi. Työpaja toimii myös mainiona lähtölaukauksena ammatticoachingista kiinnostuneille. Tämä on rento ja hauska työpaja, tervetuloa!

OHJELMA:
klo 17:00 – 17-30 ilmoittautuminen
klo 17:30 – 20:00 Johdatus coachingiin -työpaja

Kouluttajana toimiva Anna-Riikka Kärnä on We Createn sertifioitu ammatticoach. Kärnä on toiminut esimiestehtävissä sekä yritys- että järjestöpuolella. Hänellä on monen vuoden kokemus fasilitoinnin ja kouluttajan tehtävistä sekä kotimaassa että ulkomailla. Kärnää kiinnostaa erityisesti johtajan itsetuntemus, moninaisuuden johtaminen, virtuaali johtaminen ja valmentava ja sparraava johtamisote.

Lisätietoja:
Leena Kähkönen
IND 2014 Keskuspuiston NKK
ind@keskuspuisto.org
050 586 8582

Jussi Räsänen
IND 2014
Helsingin NKK
jussi.rasanen@iki.fi
050 323 2131

Ilmoittaudu tästä!