Hyvä Idea! -webinaari

Aika
17.08.2020
19:00 - 20:30
Kalenteri
Kategoria
Hyvä Idea! -webinaari

Oletko aina halunnut yrittäjäksi, mutta liikeideasi vaatii vielä hiomista tai et ole varma mitä lähtisit tekemään? Mietitkö, onko ideasi millään tavalla järkevä ja kannattaako sitä ylipäätään lähteä viemään eteenpäin? Pohdituttaako koronan vaikutukset talouteen ja yrittämiseen? 

Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää yhdessä Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiön kanssa kaikille avoimen webinaarin, jossa pääsemme miettimään yritysideoita – miksi niitä tarvitaan juuri nyt ja millainen on hyvä yritysidea.

Aikataulu:
19.00 Tervetuloa
***
1) Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiö – Matti Matikainen
Matti Matikainen kertoo miksi tällä hetkellä innovatiivisuus ja yrittäjämäinen asenne ovat tärkeitä  työelämässä. Yrittäjän mentaliteetti ja luovuus ovat erittäin hyvoä ominaisuuksia omaksua myös ihan sinne tavalliseenkin työelämään ja siellä menestymiseen.
Eli vaikka et välttämättä yritystä olisikaan itsellesi perustamassa, ovat Matin vinkit sopivia ja arvokkaita myös korporaatiouraakin tekevälle.

2) Paneelikeskustelu aikaisempien Vuoden nuorkauppakamarilainen keksintö -kilpailun osallistujien kanssa – miten heidän menestyneet ideat saivat alkunsa ja kuinka yritysidean sai vauhtiin?

3) Aino Heiska – Industryhack
”Miten tunnistan timanttisen idean ja hion sitä ketterästi?⁠”
Mistä ideoita kannattaa hakea ja mikä ylipäänsä on hyvä idea?
⁠Aino Heiska toimii Industryhackin operatiivisena johtajana ja konsultoi suuryrityksiä yhteiskehittämiseen perustuvissa innovaatio-ohjelmissa ja -kilpailuissa. Aino on osana Industryhackin pientä mutta uraauurtavaa asiantuntijatiimiä vetänyt lähes 30 innovaatiokilpailua, joissa on mm. valmentanut noin pariasataa kehittäjätiimiä näiden ideoiden rakentamisessa ja pitchaamisessa. Aino on kauppatieteiden maisteri, joka uskoo ketterään liiketoiminnan kehittämiseen ja ihmiskeskeiseen johtajuuteen, ja tekee näitä hyvin käytännönläheisesti mutta tinkimättömästi.⁠

***
20.30 Lopetus

Webinaarin aikana alkaa kolmatta kertaa Keskuspuiston järjestämä kansallinen Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö –kilpailu, jossa palkitaan paras nuorkauppakamarilainen idea, eli kannattaa käyttää tämä webinaari myös sitä silmällä pitäen hyödyksi!

Nyt jos koskaan on aika ideoida ja keksiä ratkaisuja tähän muuttuvaan maailman tilanteeseen, eli aivonystyrät jumppaamaan ja kuullaan linjoilla elokuussa!

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa linjoille!

Mitä: Hyvä Idea! -webinaari

Milloin: Maanantaina 17.8.2020 klo 19.00-20.30

Missä: Teamsissa

Kenelle: Kaikille yrittäjyydestä ja innovoinnista vähänkin kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen on auki!

Lisää tietoa kansallisesta Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö -kilpailusta:
Facebookissa: JCIKeksinto2020
Nettisivuilla: https://www.keskuspuisto.org/2020/keksintokilpailu/

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.