TAPAHTUMA SIIRTYY: Hiilensidonta liiketoiminnassa – Roundtable-keskustelut

Aika
18.03.2020
15:00 - 17:00
Kalenteri
Paikka
Elielinaukio 5 B
Helsinki
Kategoria
Karttaa ei ole saatavissa
TAPAHTUMA SIIRTYY: Hiilensidonta liiketoiminnassa – Roundtable-keskustelut

Tämän hetkisen koronavirustilanteen vuoksi olemme päättäneet siirtää Baltic Sea Splash -tapahtuman myöhempään ajankohtaan. Haluamme Keskuspuiston Nuorkauppakamarissa omalta osaltamme hidastaa infektion leviämistä Suomessa ja käytämme tarkkaa harkintaa isojen yleisötapahtumien järjestämisessä.

Olemme erittäin pahoillamme aiheutuneesta harmista kaikille Baltic Sea Splash –tapahtumaan jo ilmoittautuneille. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme uudesta tapahtumapäivämäärästä sen jälkeen, kun tilanne on Suomessa helpottunut.

Seuraathan kanaviamme, jotta viestimme uudesta tapahtumapäivästä tavoittaa sinut sitten, kun koronatilanne on helpottunut! Lähetämme myös sähköpostia kaikille, jotka alun perin ovat ilmoittautuneet tapahtumaamme.

Tiedottamistamme voit seurata myös Baltic Sea Splashin verkkosivuilla sekä Facebookissa.

Voiko Itämeren tilaa parantava liiketoiminta olla kannattavaa? Vai onko vastuullinen liiketoiminta aina pelkkiä kuluja tilinpäätöksessä? Kuinka voisimme edistää hiilensidonnasta kiinnostuneiden yritysten toimintamahdollisuuksia ja uusien innovaatioiden syntymistä?

Keskuspuiston Nuorkauppakamari haluaa herättää keskustelua Itämeren tilaa parantavasta, mutta kannattavasta liiketoiminnasta.

Järjestämme aiheesta kiinnostuneille suunnatun keskustelutapahtuman, jossa haemme uusia näkökulmia vastuullisen liiketoiminnan toteuttamiseen kannattavasti.

Käsittelemme hiilensidontaa kolmesta eri näkökulmasta (voit ilmoittautua näistä yhteen):
1) Hiilensidonnan kaupallistaminen mm. brändäyksen ja tuotteistamisen avulla
2) Hiilensidontaan liittyvien innovaatioiden kaupallistaminen
3) Digitalisaation tuomat haasteet ja mahdollisuudet hiilensidonnassa

Etsimme teemasta kiinnostuneita ja keskusteluaiheesta näkökulmia omaavia keskustelemaan aiheista ohjattuihin roundtable-keskusteluihin.

Tarkoituksena on saada aikaan hedelmällistä keskustelua, josta jokainen saa omaan työhönsä ideoita ja inspiraatioita edistääkseen kannattavaa mutta vastuullista liiketoimintaa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Baltic Sea Action Groupin (BSAG) kanssa.

Lisätietoja keskustelujen aiheista ja osallistujien toivotusta taustasta löytyy nettisivuilta: http://www.balticseasplash.com/index.php/tapahtumat/

Aikataulu:

n. 15.00-15.05
Tilaisuuden avaus & tervetulosanat
– JCI Keskuspuisto – Tuulia Kuusinen
– BSAG – Nicholas Wardi
n. 15.05-15.20
Alustuspuheenvuoro
– Antti Vihavainen – Puro.earth
15.30 – 17.00
Roundtable -keskustelut & yhteenvedot
Tilaisuuden päätös

17.00-17.30
Verkostoitumiskahvit (avoin myös yleisötilaisuuteen osallistuville)

Haluaisitko sinä tai yrityksesi mukaan keskusteluun?

Ota yhteyttä registration@balticseasplash.com.