Google Analytics -koulutus

Aika
19.05.2015
18:00 - 19:30
Kalenteri
Paikka
Töölönkatu 51
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Google Analytics -koulutus

Mitä olet aina halunnut tietää Google Analyticsista, mutta et ole uskaltanut kysyä? Nyt on loistava tilaisuus päästä kuulemaan sivustoanalytiikasta, kampanjan tavoitteiden asettamisesta ja mittauksesta, konversio-optimoinnista ja konversioiden mittaamisesta sekä käyttäjäsegmentoinnista.

”Vahva usko siihen, että web-analytiikalla, konversio-optimoinnilla ja UX:lla pystytään kehittämään verkkoliiketoimintaa.” – Mikko Honkanen, RAY, Digitaaliset kanavat

Koulutuksen pitää Mikko Honkanen, joka työskentelee Raha-automaattiyhdistyksellä Digitaalisten kanavien verkkoanalytiikkavastaavana. Mikon vastuulla on verkkoanalytiikan kehitys ja ylläpito ray.fi -palvelussa sekä kumppaneiden avulla muissa verkkopalveluissa.  Taustaltaan Mikko on tietojenkäsittelytieteiden tradenomi ja hänellä on vahva osaaminen web-analytiikasta, online markkinoinnista ja hakukonemarkkinoinnista. Mikon sanoin web-teknologioiden ymmärtäminen ja pieni koodausinto yhdistettynä kaupalliseen ajatteluun onkin luonut hyvät eväät verkkopalvelun kehittämiseen teknisestä näkökulmasta.

Tapahtuma on täynnä. Voit kysyä peruutuspaikkoja osoitteesta lmm[at]keskuspuisto.org

 

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Tapahtuma on täynnä