Esimiesvalmennus: muutoksen johtaminen

Aika
08.10.2014
16:30 - 20:00
Kalenteri
Paikka
Kauppiaankatu 5
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
Esimiesvalmennus: muutoksen johtaminen

Miten johtaa muutoksia? Tervetuloa kannustavaan ja keskustelevaan esimiesten valmennusryhmään, jossa pääset luottamuksellisessa ilmapiirissä valmentautumaan ja jakamaan kokemuksia kokeneen Coachin ohjauksessa. Syksyn esimiesvalmennusten tavoitteena on kasvattaa innostusta työhön ja elämään yleensä. Kyky tuottaa uusia ideoita ja luovuus lisääntyvät. Valmennuksissa viitataan alan tutkimuksiin, silti valmennukset ovat erittäin käytännönläheisiä, osallistavia ja oivalluttavia sekä valmennusotteeltaan ratkaisukeskeisiä.

Syksyn maksu on yhteensä 150 euroa, joka kattaa kaikki kolme esimiesvalmennusta. Ryhmään voi tulla kuitenkin maksutta tutustumaan ensimmäisellä kerralla. Hintaan lisätään alv 24 %, jos maksajana on yritys. Valmennuksen lisäksi hintaan sisältyy valmennuksessa jaettava materiaali sekä välipala, joka on tarjolla klo 16.30 – 17. Valmennusohjelma klo 17 – 20. Jos haluat osallistua koko valmennusprosessiin, tiedustele työnantajaltasi mahdollisuutta valmentautua työpaikan kustantamana!

Valmennukset

10.9. Kannustava ja valmentava esimiestyö
8. 10. Muutoksien johtaminen
5.11. Työhyvinvointi, esimiehen oma jaksaminen

Osallistujamäärä: Minimiosallistujamäärä on 6 henkeä. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkeä.

Valmentaja ja valmennusyritys: Valmentajana toimii koulutus-, konsultointi- ja valmennusalan yrittäjä Pia Winqvist. Winqvist on ratkaisukeskeinen valmentaja ja kokenut johtotason esimies sekä Suomen Coaching-yhdistyksen varapuheenjohtaja.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 27.8. mennessä. Ilmoittautuminen Johanna Karatmaalle johanna.karatmaa@gmail.com tai 041 501 4325. Ilmoitathan samalla mahdollisista ruoka-aineallergioista, kiitos.