Hyvä Idea! -webinaari

Aika
17.08.2020
19:00 - 20:30
Kalenteri
Kategoria
Hyvä Idea! -webinaari

Oletko aina halunnut yrittäjäksi, mutta liikeideasi vaatii vielä hiomista tai et ole varma mitä lähtisit tekemään? Mietitkö, onko ideasi millään tavalla järkevä ja kannattaako sitä ylipäätään lähteä viemään eteenpäin? Pohdituttaako koronan vaikutukset talouteen ja yrittämiseen? Tarvitsetko avustusta yrityksesi starttaamiseen?

Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää yhdessä Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiön kanssa webinaarin, jossa pääsemme miettimään yritysideoita – miksi niitä tarvitaan juuri nyt ja millainen on hyvä yritysidea. Webinaarin puhujat vahvistetaan kesäkuussa.
 
Myöhemmin tänä vuonna avautuu kansallinen Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö –kilpailu, jossa palkitaan paras idea, eli mikäli yrittäjyys tai ideointi vähänkin kiinnostaa, on tämä webinaari sinulle tehty! Webinaarissa infotaan myös kilpailun säännöt ja kilpailuaika. Kilpailuun osallistumiseen riittää pelkkä idea, eli olemassa olevaa yritystä tähän kilpailuun osallistumiseen ei vaadita.
 
Nyt jos koskaan on aika ideoida ja keksiä ratkaisuja tähän muuttuvaan maailman tilanteeseen, eli aivonystyrät jumppaamaan ja kuullaan linjoilla elokuussa!
 
Webinaari on suunnattu kaikille nuorkauppakamarilaisille läpi maan! Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa linjoille!

Mitä: Hyvä Idea! -webinaari

Milloin: Maanantaina 17.8.2020 klo 19.00-20.30

Missä: Teamsissa

Kenelle: Kaikille yrittäjyydestä ja innovoinnista vähänkin kiinnostuneille nuorkauppakamarilaisille!

Ilmoittautuminen on auki!

Lisää tietoa kansallisesta Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö -kilpailusta täältä.

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.