EBH 2.0 suunnitttelupalaveri

Aika
29.05.2017
18:00 - 20:00
Kalenteri
Paikka
kekusta
Helsinki
Kategoria
Kartta latautuu...
EBH 2.0 suunnitttelupalaveri

EBH2.0

Enter Business Helsinki (EBH) alkaa kevään osalta olemaan paketissa. Keväällä järjestettiin neljä foorumia ja Academy. Foorumeihin saatiin todella mahtavia puhujia ja palaute osallistujiltakin oli positiivista. Lisäksi järjestettiin Academy sekä siihen liittyvä mentorointiohjelma johon saatiin hyvän kokoinen porukka yrityksen perustamista suunnittelevia osallistujia. EBH on ollut yksi kamarimme näkyvimmistä projekteista tänä keväänä.

Nyt on aika kääntää katse ensi syksyyn. Tervetuloa keskustelemaan siitä kuinka lähdemme kehittämään Enter Business Helsinki brändiä ensi syksynä. EBH 2.0 tapaamisessa käymme lyhyesti läpi mitä EBH:n kanssa on tehty kevään aikana ja suunnittelemme sen tulevaisuutta. Tapaamisen tavoitteena on hahmotella miltä EBH näyttää ensi syksynä ja mihin suuntaan sitä aletaan viedä, millaisia tapahtumia tulemme järjestämään.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat ideoida EBH:n tulevaisuutta.

 Jos et pääse tapaamiseen, mutta haluat olla mukana EBH projektissa ensi syksynä ole yhteydessä EBH projektipäällikköön Karri Takkiin Facebookin kautta tai sähköpostitse karri.takki@gmail.com.

Kaikki apu on tervetullutta. Voit olla apuna yksittäisen tapahtuman järjestämisessä tai isommassa roolissakin.

Tehdään yhdessä EBH:sta vieläkin isompi ja parempi!

Tallenna

Ilmoittautuminen

Ilmoita mahdolliset allergiat, kaverit/avecit tai muut tapahtumaan liittyvät tiedot kommentti-kentässä.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään jos haluat lisätietoja.